Έλαμψαν τα Αστεράκια του ΟΞΙΦ στα Γιάννενα!

Ότι και να πούμε θα είναι λίγο για τα Κορίτσια και τα Αγόρια μας που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U13 στα Γιάννενα το περασμένο ΣΚ.

Αναμφισβήτητα MVP της Ομάδας η «Τεράστια» Μαργέτα Ταντσοπούλου που όχι μόνο κατέκτησε τα Χάλκινο Μετάλλιο στο ατομικό (58 συμμετοχές) αλλά οδήγησε και την ομάδα των Κοριτσιών στην 1η θέση και το Χρυσό Μετάλλιο στο ομαδικό.

Αναλυτικότερα, με 13 κορίτσια και 5 αγόρια ταξίδεψε ο ΟΞΙΦ στα Γιάννενα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U13 της χρονιάς στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 58 κορίτσια – 65 αγόρια και 9 – 13 ομάδες αντίστοιχα.

Στο ατομικό των κοριτσιών η Μαργέτα Ταντσοπούλου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο ενώ συνολικά 6 κορίτσια του ΟΞΙΦ ήταν στις 16 πρώτες θέσεις (Άντρια Στεργίου 5η, Μαρίλια Κέκελη 6η, Νικολέτα Παυλίδου 8η, Νικολέτα Στεργιούλα 9η , Αθηνά Ταλλίδου 14η).

Στο ομαδικό πραγματικά ήταν δύσκολη η επιλογή της σύνθεσης της ομάδας από τον Coach Νικόλα Τσώκα αφού 6 τουλάχιστον κορίτσια διεκδικούσαν ισάξια μια θέση.

Τελικά οι Μαργέτα Ταντσοπούλου, Άντρια Στεργίου, Μαρίλια Κέκελη και Νικολέτα Παυλίδου οδήγησαν την ομάδα στην Κορυφή αφού νίκησαν διαδοχικά την Ίριδα Ψυχικού 45-18, τον Αρίστων Παιανίας 45-43 στον ημιτελικό και την Λ.Ο.Βάρης 45-33 στον Μεγάλο Τελικό.

Στην Κατηγορία των Αγοριών ο Νικόλας Κιάνας και ο Γιώργος Σιάλτσης «έκαναν 16αδα» στην 11η και 16η θέση αντίστοιχα.

Στο ομαδικό οι Νικόλας Κιάνας, Ευτύχης Ντόβας, Γιώργος Σιάλτσης και Ραφαήλ Λάζου με συνολικά 3 νίκες και 1 ήττα στο πόντο (42-43 από την Α.Α. Ιωαννίνων) κατέκτησαν την 5η θέση.

Όλα τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στο: www.fencingworldwide.com/en/26801-2022/tournament/

Το ΔΣ του ΟΞΙΦ θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει και να συγχαρεί δημόσια όλα τα Παιδιά για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν όλη τη χρονιά, τους Γονείς για το ακατάπαυστο SUPPORT και φυσικά τον ΠΑΣ Γιάννενα και τη Ψυχή των Αγώνων τον κ. Ανδρέα Καραμάνη για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία.

Ο ΟΞΙΦ και το Πρόγραμμα Stand & Fence στήριξαν τους Αγώνες με Πάθος!

Από το ΔΣ