Έλαμψαν τα ΓΕΦάκια σε Βουλγαρία και Φλώρινα

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο που οι μικροί μας αθλητές μας έκαναν περήφανους πέρασε στο παρελθόν.

Στην ΦΛΩΡΙΝΑ: Οι μικροί μας αθλητές του ξίφους μονομαχίας έλαμψαν και έδειξαν ότι αρχίζουν να πρωταγωνιστούν στις κατηγορίες τους, με την Εμμανουέλα Μορφιαδάκη να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία ανάπτυξης u10 και τον Γιάννη Γυμνόπουλο να κατακτά την 7η θέση ανάμεσα σε 56 αθλητές στην κατηγορία παμπαίδων u13!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών μας: Δέσποινα Δήμτσιου 41η (κατηγορία u17) Αφροδίτη Λαζαρίδου 36η (κατηγορία u13) Αργυρώ Κοϊμτζίδου 43η (κατηγορία u13) Άρης Κοϊμτζίδης 33ος (κατηγορία u13) Νικόλας Τράικος 25ος (κατηγορία u10) Γιώργος Δρούρης 30ος (κατηγορία u10)

Στην ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Στο ευρωπαϊκό circuit u14 της Σόφιας έκαναν την πρώτη ευρωπαϊκή τους εξόρμηση οι μικροί μας αθλητές της Σπάθης. Παρά το άγχος της πρώτης φοράς, τα πήγαν περίφημα! Στα αγόρια, ο Χρήστος Γούσης μετά από πολύ καλή εμφάνιση κατέκτησε την 27η θέση και ο Παύλος Μαβίδης την 72η. Στα κορίτσια, η Ναταλία Στρέζου κατέκτησε την 37η θέση ανάμεσα σε 80 κορίτσια!

Ευχαριστούμε πολύ για άλλη μια φορά τους γονείς των παιδιών που μας εμπιστεύονται, αλλά και τους ανθρώπους που στηρίζουν τις προσπάθειες μας!