Έξι (6) χρυσά, ένα (1) αργυρό και ένα (1) χάλκινο για την ΣΑΛ Φλώρινας

Το Σάββατο 13-4-2024 η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας συμμετείχε με εννέα αθλητές στον πρώτο για την Λέσχη μας αγώνα Τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου, που συνδιοργάνωσε ο Γ.Α.Σ. ΑΡΧΕΛΑΟΣ Κατερίνης και η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας  στο ιδιόκτητο γήπεδο τοξοβολίας στην Ν. Χράνη Πιερίας.

Οι επιδόσεις των αθλητών μας  ήταν εξαιρετικές. Συγκεκριμένα:

1η  θέση και χρυσά μετάλλια κέρδισαν :

-ΚΕΣΙΔΟΥ ΑΝΝΑ  Ολυμπιακό τόξο (recurve) Γυναικών B   70m

-ΜΑΡΓΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Σύνθετο τόξο (compound)  U21 Ανδρών  50m

-ΓΚΛΛΑΦΤΣΕ ΣΟΦΙΑ Σύνθετο τόξο (compound)  U21 Γυναικών 50m

-ΒΟΣΔΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ Ολυμπιακό τόξο (recurve) Παίδων    20m

-ΒΟΣΔΙΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Ολυμπιακό τόξο (recurve) Κορασίδων    20m

-ΜΑΓΓΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Ολυμπιακό τόξο (recurve) ΠαγκορασίδωνΒ10m

2η  θέση και αργυρό μετάλλιο κέρδισε η

-ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΡΙΑ  Ολυμπιακό τόξο (recurve) Παγκορασίδων  15m

3η  θέση και χάλκινο  μετάλλιο κέρδισε ο

-ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ Αναπτυξιακό Ολυμπιακού Τόξου (recurve) Ανδρών 30m

4η θέση

-ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ολυμπιακό τόξο (recurve) Παμπαίδων    15m  και

5η θέση

– ΤΑΡΤΟΡΑΣ ΜΙΧΑΗΛ Ολυμπιακό τόξο (recurve) Παίδων    20m  

Στο Ολυμπιακό τόξο οι επιδόσεις των μικρών αθλητών μας ήταν ιδιαίτερα υψηλές και στην περίπτωση του ΒΟΣΔΙΚΗ Σωτήρη και της ΒΟΣΔΙΚΗ Δέσποινας πλησίασαν τις καλύτερες Πανελλήνιες επιδόσεις με σκορ 685/720 και  680/720 αντίστοιχα, με 58 στις 72 βολές να είναι στο κέντρο(10ρια).

Στην κατηγορία Σύνθετου τόξου οι ΜΑΡΓΑΡΗΣ Χρήστος και ΓΚΛΛΑΦΤΣΕ Σοφία παρουσιάζουν κάθε φορά σταθερά ανοδική πορεία και ήδη έχουν εξασφαλίσει τις μεγαλύτερες κατηγορίες. Στην πρώτη του αγωνιστική εμφάνιση ο ΤΑΡΤΟΡΑΣ Μιχαήλ κατάφερε να φέρει υψηλή επίδοση.

Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας, η οποία απαρτίζεται από αθλητές, φίλους και  γονείς που στηρίζουν τα αθλήματα που προάγει, καθιερώθηκε στα αθλητικά δεδομένα της Φλώρινας και παρέχει την δυνατότητα σε μικρούς και μεγαλύτερους να ασχοληθούν με τα ιδιαίτερα αθλήματα της σκοποβολής και της τοξοβολίας και να διαπιστώσουν από κοντά ότι η κορυφή δεν είναι μακριά.

Απευθύνεται σε όλους όσους πιστεύουν στην προσπάθεια που γίνεται και παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε όλοι μας, η  ΣΑΛΦ βρίσκεται σε μονόδρομο προς την σωστή κατεύθυνση.

Με ποιοτικούς αγώνες που διοργανώνει η Λέσχη μας στην Φλώρινα έχει προσελκύσει το σύνολο των αθλητών της Χώρας οι οποίοι κατά κοινή ομολογία απολαμβάνουν τις διοργανώσεις αλλά και την φιλοξενία του τόπου μας.

Αποτελεί  ιδιαίτερη ικανοποίηση το γεγονός ότι η ΣΑΛ Φλώρινας έχει σημαντικό ρόλο και παρουσία στην Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και συμβάλλει στην αγωνιστική δραστηριοποίηση Σωματείων όλης της χώρας.

Τα μέλη του  Δ.Σ. εκφράζουν θερμά συγχαρητήρια  σε  αθλητές και αθλήτριες για τις επιδόσεις τους και ευχαριστούν τους γονείς για την πολύτιμη παρουσία τους και υποσχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις. 

Για το Δ.Σ.

ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ