Έτοιμες οι Σάρισες για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 26/8/2022 η προετοιμασία των αθλητών των ΣΑΡΙΣΩΝ για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Η προετοιμασία ήταν μακρόχρονη (5 εβδομάδες) και περιελάμβανε διπλές καθημερινές σκληρές προπονήσεις.

Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων τα παιδιά δούλεψαν πολύ πάνω στη φυσική κατάσταση και την βελτίωση της τεχνικής τους κατάρτισης. Σημαντική ήταν η συμμετοχή στις προπονήσεις για μία εβδομάδα του Κινέζου αθλητή Rong Dong Liu, ο οποίος βοήθησε στην εξάσκηση των παιδιών.

Ο προπονητής της ομάδας Mark Pink δήλωσε για τους στόχους της νέας χρονιάς: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά το τελευταίο διάστημα. Δουλέψαμε σκληρά και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε αποτελέσματα. Στόχος μας είναι τα παιδιά μας να πρωταγωνιστήσουν σε ατομικό επίπεδο στις κατηγορίες που θα συμμετέχουν. Σε ομαδικό επίπεδο περιμένουμε η γυναικεία μας ομάδα να είναι μέσα στις διεκδικήτριες του τίτλου στην Α1 και η αντρική μας ομάδα να πετύχει την άνοδο στην Α2. Επίσης, πιστεύω ότι είναι εφικτό να έχουμε μία διάκριση το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Trophy που παίρνουμε μέρος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά για την μεγάλη τους προσπάθεια και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία».  

Από τη Δευτέρα 29/8/2022 ξεκινάνε οι τακτικές προπονήσεις του συλλόγου, ενώ ταυτόχρονα έχουν αρχίσει και οι νέες εγγραφές στο σύλλογο.

Το Δ.Σ. εύχεται σε προπονητή και αθλητές καλή αρχή και καλή επιτυχία!!!