ΓΕΦ: Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παμπαίδων παγκορασίδων – Εφήβων Νεανίδων

ΓΕΦ: Από «ΧΡΥΣΑΦΙ» στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα εφήβων-νεανίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων!

Κατακτήσαμε 3 από τα 8 Πρωταθλήματα Ελλάδος❗️
Πρωταθλητές Ελλάδος αναδείχθηκαν, η ΔΟΥΜΤΣΗ Αντιγόνη στην κατηγορία παγκορασίδων (U13), κατακτώντας τα 3 από τα 5 κύπελλα της φετινής χρονιάς στην ηλικιακή κατηγορία U13. Ο ΤΣΙΜΙΚΛΗΣ Γιάννης στην κατηγορία εφήβων (U17), κάνοντας μας περήφανους που επέλεξε την οικογένεια μας για να κυνηγήσει «Το όνειρο» και η ΟΜΑΔΑ των κοριτσιών στην κατηγορία παγκορασίδων, αποτελούμενη από τις Δούμτση Αντιγόνη, Σοβισλή Ειρήνη, Γλούφτση Αγγελίνα και Χατζηλία Νικολέτα δείχνοντας χαρακτήρα στα δύσκολα!
Φτάσαμε σε άλλον ένα τελικό στο ομαδικό κοριτσιών στην κατηγορία νεανίδων, με την ομάδα να αποτελείται από τις Μπουζίκα Ηλιάννα, Ναΐδη Καλλιρόη, Καββάδα Ελεωνόρα και Αφορόζη Θωμαή, χάνοντας στις λεπτομέρειες από έναν πραγματικά καλύτερο αντίπαλο 👏
Δώσαμε μάχη και κατακτήσαμε 2 ακόμα χάλκινα μετάλλια 🤩
Η ΜΠΟΥΖΙΚΑ Ηλιάννα κατάφερε για άλλη μια φορά να «μπει» στα μετάλλια κατακτώντας την 3η θέση, ενώ και η ΟΜΑΔΑ των εφήβων πάλεψε και κατάφερε να κρεμάσει το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος, αποτελούμενη από τους Τσιμικλή Γιάννη, Γεροσίδερη Σωτήρη, Γιάγκο Χρήστο και Δούμτση Άγγελο.
 Όλοι παλέψαμε πραγματικά, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό, κάναμε «πλασαρίσματα» μέσα στις καλύτερες 8αδες της διοργάνωσης, χάσαμε στα παιχνίδια πιο πριν, στις προκριματικές φάσεις, αλλά πάντα χάναμε-κερδίζαμε με ήθος και σεβασμό προς όλους!
Αναλυτικότερα:
 Στην κατηγορία παγκορασίδων-παμπαίδων:
1η Αντιγόνη Δούμτση
7η Ειρήνη Σοβισλή
12η Ιωάννα Τερπίνα
13η Αγγελίνα Γλούφτση
16η Αλεξάνδρα Τορτοπίδου
19η Νικολέτα Χατζηλία
29η Ελένη Σοβισλή
17ος Μιχάλης Γιάγκος (αγόρια u13)
Στην κατηγορία νεανίδων-εφήβων:
1ος Γιάννης Τσιμικλής
7ος Σωτήρης Γεροσίδερης
16ος Χρήστος Γιάγκος
18ος Άγγελος Δούμτσης
23ος Κωνσταντίνος Χατζόπουλος
25ος Ρωμανός Δημητρόπουλος
26ος Διονύσης Αλεξόπουλος
29ος Στάθης Κεκεζίδης
40ος Δημήτρης Χατζηϊωάννου
3η Ηλιάννα Μπουζίκα
6η Καλλιρόη Ναΐδη
12η Ελεωνόρα Καββάδα
19η Θωμαή Αφορόζη
23η Όλγα Κοΐδου
26η Αντωνία Κανδιλάρη
30η Χρυσούλα Γιάγκου
40η Άννα Προδρομίδου
41η Θοδώρα Κετσετζή
42η Αγάπη Τσαρτσιταλίδου
Για την ιστορία, τους αγώνες ακολούθησε 40μελης❗️ αποστολή, αποτελούμενη από αθλητές, γονείς, συνοδούς και προπονητές, γι αυτό και θα θέλαμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς του συλλόγου που είναι το στήριγμα μας σε κάθε προσπάθεια. Συνεχίζουμε…