ΓΕΦ: 2η η Στρέζου στα Γιάννενα, Χάλκινα μετάλλια για Ναΐδη και Γλούφτση στην Φλώρινα

Γεμάτο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για την οικογένεια της Γ.Ε.Φλώρινας, με την διοργάνωση του Πανελλήνιου κυπέλλου «Εις μνήμη Μάκη Ρόμπη» να ξεχωρίζει, με τη συμμετοχή περισσότερων από 160 αθλητών, με τις κερκίδες πραγματικά γεμάτες από κόσμο και 25μελή αποστολή του συλλόγου, αλλά και με την συμμετοχή αθλητών μας στο Πανελλήνιο κύπελλο «Η Ευροία» στα Γιάννενα!

Στα Γιάννενα και στο Πανελλήνιο κύπελλο σπάθης, η Ναταλία Στρέζου κατάφερε να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στην τελευταία της χρονιά σ’ αυτή την κατηγορία (u13).

Αναλυτικά:

Εμμέλεια Χρήστου 29η

Χρήστος Γούσης 41ος

Παύλος Μαβίδης 53ος

Στην Φλώρινα ξεχώρισαν: η Καλλιρόη Ναΐδη με την κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου στην κατηγορία νεανίδων (u17)και η Αγγελίνα Γλούφτση επίσης με την κατάκτηση του  Χάλκινου μεταλλίου στην κατηγορία παγκορασίδων (u13)!

Όλοι οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, πάλεψαν και έκαναν περήφανους όλους του φίλους τους που ήρθαν στις κερκίδες να τους καμαρώσουν! Το κλίμα των αγώνων ήταν πραγματικά πρωτόγνωρο χάρη σ’ αυτούς τους ανθρώπους! Τις απονομές στους νικητές έκαναν η Οικογένεια Ρόμπη, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Μιχάλης Χάτζιος, η αντιδήμαρχος πολιτισμού-αθλητισμού κα Σοφία Φουδούλη και ο Πρόεδρος του νομικού προσώπου του Δήμου Φλώρινας κ. Δημήτρης Ηλιάδης.

Αναλυτικά:

Κατηγορία Εφήβων/Νεανίδων:

Άγγελος Δούμτσης 7ος

Χρήστος Γιάγκος 9ος

Διονύσης Αλεξόπουλος 16ος

Θέμης Ζωγράφος 20ος

Χρήστος Γίδαρος 25ος

Δημήτρης Χατζηϊωάννου 32ος

Αντιγόνη Δούμτση 9η

Θοδώρα Κετσετζή 13η

Νικολέτα Χατζηλία 26η

Αντωνία Κανδιλάρη 28η

Όλγα Κοΐδου 31η

Εμμανουηλία Μακαρίου 33η

Αγάπη Τσαρτσιταλίδου 35η

Ειρήνη Σοβισλή 36η

 

Κατηγορία Παμπαίδων/Παγκορασίδων:

Μιχάλης Γιάγκος 9ος

Ιωάννα Τερπίνα 7η

Αλεξάνδρα Τορτοπίδου 8η

Βασιλική Χατζηχρήστου 10η

Ελένη Σοβισλή 13η

Ελένη Σιδηροπούλου 15η

Κατηγορία Ανάπτυξης (u10):

Γιώργος Στρέζος 14ος

Μάξιμος Γκιορτζίνης 15ος

Χρήστος Μούχας 21ος

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συλλόγους που ήρθαν στην Φλώρινα και συμμετείχαν στους αγώνες, ελπίζουμε να σταθήκαμε άξιοι των προσδοκιών τους, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους της πόλης μας που μας βοήθησαν σ’αυτή την διοργάνωση!

Τέλος, να ευχαριστήσουμε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Φλώρινας και προσωπικά το κύριο Ηλιάδη Δημήτρη, που αντιμετώπισε άμεσα το  πρόβλημα που παρουσιάστηκε, με την προγραμματισμένη συντήρηση του δικτύου ρεύματος του ΔΑΚ Φλώρινας.