Κινηματογραφική Λέσχη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας: Δύο ταινίες με εισιτήριο μόνο 2 ευρώ!

Η Κινηματογραφική Λέσχη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας μετέχει στη Γιορτή του Σινεμά! Την Πέμπτη 26/10 θα προβληθούν δύο ταινίες με εισιτήριο μόνο 2 ευρώ! Θα προβάλλουμε την ταινία κινουμένων σχεδίων “Η ΖΟΥΓΚΛΟΠΑΡΕΑ 2: Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” και την ταινία τρόμου “SAW X”!
Η ΖΟΥΓΚΛΟΠΑΡΕΑ 2: Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (THE JUNGLE BUNCH 2)
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ
ΠΕΜΠΤΗ 26/10: 21.00
Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ – Γενική είσοδος 2 ευρώ
Σκηνοθεσία: Laurent Bru & Yannick Moulin
Σενάριο: David Alaux, Eric Tosti & Jean-François Tosti
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Γιάννης Καραούλης, Πέτρος Κονόμου, Μάριαν Κυπριανού, Μιχάλης Καζάκας, Θανάσης Δρακόπουλος, Ιωάννα Παπαμιχαλοπούλου, Άρης Κυπριανού
Διάρκεια: 90 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Όταν ένας μυστηριώδης Σούπερ Κακός καλύπτει τη ζούγκλα με έναν τοξικό ροζ αφρό που εκρήγνυται όταν έρθει σε επαφή με το νερό, το η Ζουγκλοπαρέα καλείται να σώσει την κατάσταση.
Σε λιγότερο από ένα μήνα έρχεται η περίοδος των βροχών, οπότε ο αγώνας είναι σε εξέλιξη! Οι ήρωές μας, μαζί με νέους συμμάχους, θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο αναζητώντας ένα αντίδοτο. Από τις μακρινές περιοχές του Βορρά, μέχρι την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή, θα ξεκινήσουν τη μεγαλύτερη αναζήτηση που έχουν κάνει ποτέ.
Αυτή τη φορά, αντιμετωπίζουν έναν αντίπαλο πιο έξυπνο και πιο διαβολικό από όλους. Για τον Maurice και τους φίλους του, τα στοιχήματα δεν ήταν ποτέ υψηλότερα!
SAW X
ΠΕΜΠΤΗ 26/10: 18.00
Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ – Γενική είσοδος 2 ευρώ
Σκηνοθεσία: Kevin Greutert
Σενάριο: Josh Stolberg & Pete Goldfinger
Ηθοποιοί: Tobin Bell, Shawnee Smith, Steven Brand, Synnove Macody Lund, Michael Beach, Renata Vaca
Διάρκεια: 118 λεπτά
Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ
Ο John Kramer (Tobin Bell) επιστρέφει. Το πιο ανησυχητικό επεισόδιο του SAW εξερευνά ακόμη το ανείπωτο κεφάλαιο του πιο προσωπικού παιχνιδιού του Jigsaw. Ανάμεσα στα γεγονότα του SAW I και II, ένας άρρωστος και απελπισμένος Τζον ταξιδεύει στο Μεξικό για μια επικίνδυνη και πειραματική ιατρική διαδικασία με την ελπίδα μιας θαυματουργής θεραπείας για τον καρκίνο του – μόνο για να ανακαλύψει ότι ολόκληρη η επέμβαση είναι μια απάτη με σκοπό την εξαπάτηση των πιο ευάλωτων. Οπλισμένος με έναν καινούργιο σκοπό, ο διαβόητος κατά συρροή δολοφόνος επιστρέφει στη δουλειά του, αντιστρέφοντας την κατάσταση προς τους απατεώνες με τον χαρακτηριστικό, σπλαχνικό τρόπο μέσα από δόλιες, διαταραγμένες και ευρηματικές παγίδες.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=yRhk8Xdb0b4

ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ