Για το Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας «πετάνε» οι Πρωταθλητές του Ο.ΞΙ.Φ.

«SAUDI ARABIA…ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!»

Για το Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας «πετάνε» οι Πρωταθλητές του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας Βασίλης Τσώκας και Νεφέλη Ρασπόπτση προκειμένου να συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας U17 / U20.

Η Πρωτεύουσα του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας φιλοξενεί το ετήσιο κορυφαίο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεότητας για το άθλημα της ξιφασκίας με τις συμμετοχές να ξεπερνάνε τις 1.500 από ολόκληρο το ν Κόσμο!

Ο Βασίλης  θα αγωνισθεί τόσο στην κατηγορία U20 όσο και στη «δική» του κατηγορία U17, με την προσοχή του να επικεντρώνεται στην 2η!

Στην περσινή αντίστοιχη διοργάνωση στη Φιλιππούπολη ο Βασίλης κατέκτησε την  25η θέση και στόχος του είναι να τη ξεπεράσει.

Η Νεφέλη αντίστοιχα, πέρυσι στη Φιλιππούπολη ήταν 33η και πιστεύει ότι, φέτος, μπορεί για κάτι καλύτερο.

«Και τα 2 παιδιά έχουν δουλέψει πολύ, τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα και, με λίγη τύχη, θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες όλων μας» δήλωσε ο Προπονητής τους Νικόλας Τσώκας. «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι η κορυφαία διοργάνωση της Χρονιάς και τα Παιδιά είναι συγκεντρωμένα στο στόχο τους από την αρχή της Χρονιάς, η οποία ήταν έντονη με 17 αγώνες για τον καθένα και αμέτρητες ώρες προπόνησης», συνέχισε. «Όλα θα πάνε καλά!»

Ο Βασίλης αγωνίζεται την ερχόμενη Δευτέρα 15 Απριλίου στις 8:30 ώρα Ελλάδας στην κατηγορία U20 και τόσο ο Βασίλης όσο και η Νεφέλη αγωνίζονται την ερχόμενη Τρίτη 16 Απριλίου στις 8:30 και 10:15 αντίστοιχα στην κατηγορία U17.

Live Αποτελέσματα – Live Streaming στο: https://www.fencingtimelive.com/tournaments/eventSchedule/FC5D73D1E44442FC895B3B1E5FF7C13B#today

Φωτογραφικό Υλικό θα είναι καθημερινά διαθέσιμο στη σελίδα του ΟΞΙΦ στο FB.

Καλή Επιτυχία!

Από το ΔΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ