Η Γ.Ε. Φλώρινας συνεχίζει την ενεργό δράση της στην διάδοση της ξιφασκίας!

Την Τετάρτη 17/05 ο προπονητής μας κ. Στάθης Γεροσίδερης με την βοήθεια αθλητών μας έκαναν μια ενδιαφέρουσα επίδειξη του Ολυμπιακού αθλήματος της Ξιφασκίας στο Δημοτικό σχολείο Αμμοχωρίου. Τα παιδιά έμαθαν για την ξιφασκία, είδαν κάποιες βασικές κινήσεις, αλλά και έπαιξαν τον δικό τους αγώνα ξιφασκίας και μάλιστα έδειξαν να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους!

Το ΔΣ του συλλόγου μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Τσολοπάνη Κωνσταντίνο, διευθυντή του σχολείου, για την πρόσκληση. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Τριανταφύλλου Ανδρέα και την κα. Νταλαούτη Κατερίνα για την βοήθεια και το φωτογραφικό υλικό.

Τον προηγούμενο μήνα,οι προπονητές μας έκαναν μία ακόμα επίδειξη και προσπάθεια διάδοσης του αθλήματος σε ολόκληρη την Ελλάδα και τις ακριτικές περιοχές της, αυτή την φορά στην Λευκίμμη η οποία βρίσκεται στο νοτιότερο σημείο της Κέρκυρας. Εκεί, μετά από πρόσκληση του 4ου Δημοτικού σχολείου Λευκίμμης-Νεοχωρίου και σε συνεργασία με τον σύλλογο ΚΑΣ Δαμοκλής, συναντήσαμε μεγάλο ενδιαφέρον για το άθλημα της Ξιφασκίας που ήταν πρωτόγνωρο για τα περισσότερα παιδιά και βάλαμε και εμείς το λιθαράκι μας στην προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος!