Μήνυμα της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας Π. Πέρκα για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων

Την Πέμπτη 01/06 και την Παρασκευή 02/06 οι μαθητές και οι μαθήτριες των ΕΠΑΛ και Γενικών Λυκείων αντίστοιχα, ξεκινούν τον αγώνα τους για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μετά από αντιξοότητες και παλινωδίες που προκύπτουν από αστοχίες στη λειτουργία της Τράπεζας Θεμάτων, αναμετρώνται με ένα άδικο σύστημα που καθορίζει το εκπαιδευτικό τους μέλλον, όμως αξίζουν της ενίσχυσης και των παραινέσεων μας για δύναμη, επιμονή και εν τέλει ευχές για επιτυχία.

Αγαπητοί/ες νέοι και νέες της Φλώρινας,

Όντως, οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν μια σημαντική διαδικασία, αλλά δεν θα είναι η μοναδική ευκαιρία για εξέλιξη που θα έχετε στη ζωή σας. Θα βρεθεί πληθώρα επιλογών στο διάβα σας, οι οποίες απαιτούν διαρκή αγώνα και προσπάθεια για κατάκτηση των στόχων σας.

Εμείς λοιπόν, οφείλουμε να σταθούμε δίπλα σας για να προσφέρουμε και να παραδώσουμε τα αυτονόητα, ώστε να έχετε όλα τα εφόδια για να βελτιώσετε τον κόσμο μας. Γονείς, εκπαιδευτικοί και φίλοι/ες στο πλευρό σας, με κατανόηση και αλληλεγγύη.

Σας εύχομαι να έχετε αποτελέσματα που θα ανταμείψουν στο έπακρο τις προσπάθειές σας και σας διαβεβαιώ ότι θα παραμείνω στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων της περιοχής μας, για μία δημόσια Παιδεία για όλους/ες, για σπουδές με αντίκρισμα και πρόοδο για τον τόπο μας.

Καλή επιτυχία με δύναμη και υπομονή.

 

Η Βουλευτής Φλώρινας

Αν. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 

Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα