Η παρουσία των Σαρισών στους τελικούς των αναπτυξιακών

Σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση πήρε μέρος ο σύλλογός μας με δυναμική παρουσία, κυρίως στα κορίτσια.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 20-21/4/2024 και πήραν μέρος οι 16 πρώτοι (TOP16) από κάθε κατηγορία της βαθμολογίας των 6 Αναπτυξιακών Ανοιχτών Πρωταθλημάτων που διοργάνωσε σε διάφορες πόλεις η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς.

Η ομάδα της Φλώρινας είχε εκπροσώπηση με επτά αθλητές/τριες: ο Κων/νος Σωτηρίου στους Εφήβους, η Γεωργία Σπανού, η Παρασκευή Σπανού, η Ειρήνη Χρυσοστομίδου και η Νεστορία Χρυσοστομίδου στις Κορασίδες, ο Μάριος Σερίδης και ο Βαγγέλης Χρυσοστομίδης στους Παμπαίδες. Επίσης, αγωνίστηκε και ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής με τα χρώματα του Ποσειδώνα Λουτρακίου στην κατηγορία των Παίδων.

Σε μία διοργάνωση που έπαιζαν οι καλύτεροι της κάθε κατηγορίας ο βαθμός δυσκολίας ήταν πολύ μεγάλος. Πιο κοντά στην κατάκτηση ενός μεταλλίου έφτασε η Γεωργία Σπανού, που κατέλαβε τελικά την 4η θέση. Στην 6η θέση τερμάτισε η Ειρήνη Χρυσοστομίδου και στην 7η η Νεστορία Χρυσοστομίδου. Η Παρασκευή Σπανού τεράτισε στην 15η θέση.

Από τα αγόρια στους Παμπαίδες ο Μάριος Σερίδης τερμάτισε στην 10η θέση και ο Βαγγέλης Χρυσοστομίδης στην 14η θέση. Στους Εφήβους, ο Κων/νος Σωτηρίου στην 13η θέση.  Ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής βγήκε 6ος στους Παίδες.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στα οκτώ παιδιά που πήραν μέρος στην πιο δύσκολη διοργάνωση της χρονιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ