Η Φλώρινα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της ελληνικής ξιφασκίας το περασμένο Σαββατοκύριακο

Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε ο σύλλογος μας το Πανελλήνιο κύπελλο ξίφους ασκήσεως εφήβων, παμπαίδων και ανάπτυξης «Εις μνήμην Μάκη Ρόμπη», με την συμμετοχή περισσότερων από 160 ξιφομάχων! Πλήθος κόσμου γέμισε τις κερκίδες και παρακολούθησε τις προσπάθειες των παιδιών, φτιάχνοντας ένα ζεστό κλίμα που έκανε τους αγώνες πραγματικά εντυπωσιακούς.
 Το ΔΣ του συλλόγου δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει πρώτα απ’όλους την οικογένεια Ρόμπη και ιδιαίτερα τον κ. Κώστα Ρόμπη για την στήριξη και την βοήθεια. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Γιαννάκη Βασίλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Βόσδου Σωτήρη για την παρουσία τους στους αγώνες, καθώς και για την αμέριστη βοήθεια και υποστήριξη τους. Με την παρουσία τους, επίσης, μας τίμησαν, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Χάτζιος Μιχάλης και η Αντιδήμαρχος Φλώρινας κα. Φουδούλη Σοφία
 Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να πούμε και στους χορηγούς μας: Sword Hellas, Mikel Φλώρινας, King Alexander, Μορφιαδάκης Μεταφορική, Δούδος, μα πάνω απ’όλους στους γονείς των αθλητών μας, καθώς με την βοήθεια όλων προχωράμε μπροστά και πάμε πιο ψηλά.
 Στο αθλητικό κομμάτι, οι αθλητές μας για άλλη μια φορά προσπάθησαν να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό πάνω στις πίστες και μας έκαναν πραγματικά περήφανους.
Αναλυτικά:
 Κορίτσια U17: 2η Μπουζίκα Ηλιάννα
3η Πολυκάρπου Στέφανη
6η Kopyltsova Elisaveta
9η Καββάδα Ελεονώρα
16η Κανδηλάρη Αντωνία
17η Αφορόζη Θωμαή
22η Ναΐδη Καλλιρρόη
27η Κοΐδου Όλγα
29η Γιάγκου Χρυσούλα
35η Κετσετζή Θεοδώρα
36η Τσαρτσιταλίδου Αγάπη
Αγόρια U17: 5ος Γεροσίδερης Σωτήρης
8ος Χατζόπουλος Κωνσταντίνος
12ος Δούμτσης Άγγελος
16ος Σγούρος Αβράμης
17ος Κεκεζίδης Στάθης
18ος Γιάγκος Χρήστος
20ος Δημητρόπουλος Ρωμανός
22ος Ζωγράφος Θέμης
35ος Χατζηϊωάννου Δημήτρης
38ος Αλεξόπουλος Διονύσης
Παμπαίδων:
7ος Kazantsev Mark
18ος Γιάγκος Μιχάλης
20ος Malodhyn Uladzimir
Παγκορασίδες & Ανάπτυξης:
2η Τερπίνα Ιωάννα(U10)
2η Σιδηροπούλου Ελένη (U10)
5η Δούμτση Αντιγόνη
10η Χατζηλία Νικολέτα
13η Σοβισλή Ειρήνη
14η Γλούφτση Αγγελίνα
22η Σοβισλή Ελένη
26η Χατζηχρήστου Βασιλική
 Το ίδιο Σαββατοκύριακο ο σύλλογος μας είχε παρουσίες και στο ΟΑΚΑ στα όπλα της Σπάθης και του ξίφους μονομαχίας. Το Σάββατο οι μικροί μας αθλητές της Σπάθης κατάφεραν να πλασαριστούν στους πρώτους 16 της διοργάνωσης, κάνοντας ένα βηματάκι ακόμα προς τον στόχο.
Γούσης Χρήστος 11ος
Στρέζου Ναταλία 12η
 Την Κυριακή η αθλήτρια μας Ταρενίδου Αφροδίτη μας έδειξε ότι σιγά σιγά επιστρέφει στην ενεργό δράση, μετά από μεγάλη απουσία, καταλαμβάνοντας την 19η θέση.