Οι αθλητές της πρακτικής σκοποβολής της Φλώρινας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πρακτικής σκοποβολής IPSC θα συμμετάσχουν οι Φλωρινιώτες αθλητές Μούλελης Ηλίας και Αντωνία Κροκαροπούλου.
Ο κορυφαίος αγώνα στου αθλήματος της πρακτικής σκοποβολής θα διοργανωθεί από την IPSC και την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδας από τις 22 έως 30 Σεπτεμβρίου στην Κόρινθο με συμμετοχή περίπου 1300 αθλητών από όλον τον κόσμο.
Η προετοιμασία των αθλητών ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή τους σε δύο διεθνής αγώνες στις 3/9 στην Καρδίτσα και στις 10/9 στο Κιάτο όπου κυριολεκτικά εγκαταστάθηκαν μόνιμα στις πρώτες θέσεις του βάθρου.
Ο Μούλελης κατέκτησε στην Καρδίτσα την δεύτερη θέση στις κατηγορίες Prodyction Optics Overall και Senior , ενώ η Κροκαροπούλου την δεύτερη θέση στην κατηγορία Standrd Overall και πρώτη στις Ladies.
Στην Κόρινθο οι σκοπευτές της Φλώρινας επικράτησαν απόλυτα. Η Κροκαροπούλου ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανάμεσα σε δύο άνδρες αθλητές στην Stnadrd Overall και ήταν επίσης πρώτη στην Stsndrd Ladies.
Ο Μούλελης κατέκτησε δύο πρώτες θέσεις στην Production Optics Overall και στην Senior ανάμεσα σε εξαιρετικούς αθλητές.
Άλλη μια φορά η πρακτική σκοποβολή της Φλώρινας εκπροσωπείται επάξια και διεθνώς από τους σκοπευτές του ΑΘΛΟΣ συλλόγου με έδρα την Αθήνα, ο οποίος εξασφαλίζει στήριξη και συνθήκες προπόνησης. Υπεύθυνος της προπονητικής διαδικασίας και σκοπευτηρίου είναι ο Μούλελης Ηλίας.