Ο Μ.Ο.Φ και πάλι με πρωτιές και βάθρα στον δυσκολότερο αγώνα ENDURO μέχρι στιγμής

Οι αθλητές του Μ.Ο.Φ συμμετείχαν στον 4ο & 5ο αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος ENDURO & Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος, σε έναν 2ήμερο αγώνα στην περιοχή της Καρδίτσας, ο οποίος εξελίχθηκε σε εξαιρετικά δύσκολο από άποψη τερέν λόγω των καιρικών συνθηκών που επικράτησαν, το Σάββατο & Κυριακή 25 & 26 Νοεμβρίου 2023.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι μισοί περίπου αναβάτες που συμμετείχαν, δεν κατάφεραν να τερματίσουν την 2η ημέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μ.Ο.Φ εκπροσωπήθηκε από τους αθλητές του :

1. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα – 2ος Κατηγορίας EN
2. ΠΕΤΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – Κύπελλο Βορείου Ελλάδος – 1ος Κατηγορίας Ε1
3. ΖΕΛΕΣΤΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – Κύπελλο Βορείου Ελλάδος – DNF Κατηγορίας Ε1

Ειδικότερα, ο ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ την 1η μέρα τερμάτισε 2ος Κατηγορίας ΕΝ και 14ος στην Γενική Κατάταξη. Την 2η μέρα τερμάτισε επίσης 2ος Κατηγορίας ΕΝ κι ανέβηκε στην 9η θέση της Γενικής Κατάταξης. Μετά από αυτά του τα αποτελέσματα, έχει περάσει 1ος στην κατηγορία του στο Πρωτάθλημα, με 2 βαθμούς διαφορά από τον 2ο κι έναν υπολειπόμενο τελικό αγώνα Πρωταθλήματος (Αγ.Θεόδωροι)

Ο ΠΕΤΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, εκτός από 1ος στην Κατηγορία Ε1 σε αυτόν τον αγώνα, τερμάτισε και 2ος στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος στην Ε1, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καρδίτσα.

Ο ΖΕΛΕΣΤΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ είχε μια έξοδο σε ένα εξαιρετικά δύσβατο κομμάτι της διαδρομής, με αποτέλεσμα να χάσει αρκετό χρόνο και τελικώς να εγκαταλείψει αφού δεν είχε πλέον νόημα να συνεχίσει την προσπάθεια.

Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Φλώρινας συγχαίρει θερμά τους αθλητές του, πρωτίστως για την συμμετοχή τους αλλά και για τις αξιέπαινες διακρίσεις τους, που ανεβάζουν το σωματείο μας ψηλά στους βαθμολογικούς πίνακες.

Εν αναμονή του τελευταίου αγώνα του Πρωταθλήματος στους Αγ.Θεοδώρους, υποσχόμαστε κάθε δυνατή συμπαράσταση σε όλους τους αθλητές μας.

Με εκτίμηση,
Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Φλώρινας