Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων γεμάτο χαμόγελα και μετάλλια για τους μικρούς αθλητές της Γ.Ε.Φ

Ένα πραγματικά όμορφο Σαββατοκύριακο πέρασαν οι μικροί μας αθλητές με πολύ καλές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα U13. 

  Στα ομαδικά, η ομάδα των κοριτσιών μας εντυπωσίασε με την μαχητικότητα της κατακτώντας το 🥈 μετάλλιο αποτελούμενη από τις Ναΐδη Καλλιρρόη , Δούμτση Αντιγόνη, Σοβισλή Ειρήνη και Γλούφτση Αγγελίνα. Η ομάδα των αγοριών μας μετά από δυνατά παιχνίδια κατέκτησε το 🥉 μετάλλιο αποτελούμενη από τους Αλεξόπουλο Διονύση, Χατζηϊωάννου Δημήτρη, Kazantsev Mark και Malodchyn Vladimir!

 Στα ατομικά η Ναΐδη Καλλιρρόη ανέβηκε στο βάθρο των νικητών κατακτώντας την 2η θέση 🥈 μετά από εξαιρετική εμφάνιση. Ακολούθησε η Δούμτση Αντιγόνη με την 8η θέση, ενώ και οι υπόλοιποι αθλητές μας πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις:

Αγόρια:

10ος: Αλεξόπουλος Διονύσης

26ος: Kazantsev Mark (🇨🇾)

33ος: Χατζηϊωάννου Δημήτρης

47ος: Malodchyn Uladzimir (🇨🇾)

63ος: Γιάγκος Μιχάλης

Κορίτσια: 

22η: Γλούφτση Αγγελίνα

24η: Σοβισλή Ειρήνη

30η: Χατζηλία Νικολέτα

39η: Μακαρίου Εμμανουηλία

 Παίξαμε, γελάσαμε, κλάψαμε, κερδίσαμε, χάσαμε, αλλά στο τέλος το ευχαριστηθήκαμε και χαμογελάσαμε, γιατί αυτό είναι η ξιφασκία για εμάς! Ευχαριστούμε πάνω απ’όλα τους γονείς που μας στηρίζουν, καθώς και την εταιρία ERGON,  κλείνοντας έναν χρόνο που την έχουμε στο πλευρό μας!