Πρεμιέρα για το πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών

Συναρπαστικό  παιχνίδι έκρυβε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών καθώς η ομάδα του ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στο 5ο σετ με 15-17 από την  ΕΛΠΙΣ  ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ενώ προηγουμένως είχε δυο φορές match ball για να τελειώσει το παιχνίδι υπέρ του, καθώς προηγήθηκε με 14-12.

Υπό τα βλέμματα αρκετού κόσμου στο ΔΑΚ Φλώρινας (μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης αλλά και οι βουλευτές του νομού κ. Αντωνιάδης και κα Πέρκα) έγινε ένα παιχνίδι με πολλές ανατροπές, αποβολές και ωραίες φάσεις που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Ο Ηφαιστος έχασε στις λεπτομέρειες το 1ο σετ με 25-27, έκανε όμως την ανατροπή και προηγήθηκε με 2-1 καθώς πήρε τα σετ με 25-18 και 25-23.

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων αντέδρασε και ισοφάρισε σε 2-2 για να φτάσουμε στο “χιτσκοκικό” 5ο σετ όπου με ανατροπή από 14-12 το πήρε η ομάδα της Θεσσαλονίκης με 15-17. Ο Ηφαιστος πήρε τον έναν βαθμό και η Ελπίδα τους δυο βαθμούς αφού το ματς οδηγήθηκε στα 5 σετ.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Φλώρινας αγωνίζεται στην Θεσσαλονίκη με την ΧΑΝΘ και στις 12 Νοεμβρίου θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ την ομάδα του Έβρου Σουφλίου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής.

Τα σετ του αγώνα:

3-2 (25-27, 25-18, 25-23, 19-25, 15-17)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Γκολίτσης) Γαληρόπουλος, Καρακασίδης, Ρεμπούτζιας, Πηλιοκάτερος, Χρυσάφης, Γρηγοριάδης Αντωνιάδης (λ) / Ιωαννίδης, Γιάπης, Στεργίου, Φωτιάδης, Παπαζαχαρίας, Νικολαΐδης

ΕΛΠΙΣ (Κουτουνίδης): Χρηστάκος, Μάρτσης, Διβάρης, Παχιαδάκης, Σκλόπης, Όσσας, Σταυρίδης (λ) / Καλτσίδης, Σιμήτος, Κουτουνίδης