Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα τα δωρεάν μαθήματα τένις από την ομάδα της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

ΤΕΝΙΣ: ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!

Το TENNIS είναι μια από τις πιο υγιεινές δραστηριότητες στις οποίες μπορεί κανείς να συμμετέχει. Παρέχοντας  συνολική σωματική, διανοητική και συναισθηματική υγεία, μπορεί να προσθέσει χρόνια στη ζωή μας, υπάρχουν όμως και περισσότεροι λόγοι για τους οποίους αγαπάμε το τένις:

Ενεργοποιεί το Νου και το Σώμα ταυτόχρονα, αναπτύσσοντας το μυαλό μας ώστε να σκέφτεται με τακτική και να επιλύει προβλήματα. Απαιτώντας τη συνεχή κίνηση του σώματός μας, το τένις καίει θερμίδες, χτίζει μυς, δυναμώνει τα οστά και την καρδιά, βελτιώνει την ευελιξία και τον συντονισμό μας.

Είναι ένα Κοινωνικό Άθλημα, ενθαρρύνει την αλληλεπίδραση, την επικοινωνία και τη διασκέδαση. Το τένις προσφέρει πολλές ευκαιρίες να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους και να κάνουμε καινούργιους φίλους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με τα δικά μας.

Είναι ένα Οικογενειακό Άθλημα,, παρέχοντας μια καλή ευκαιρία στις οικογένειες να παραμείνουν σε φόρμα όλοι μαζί. Όλοι μπορούν να απολαύσουν το τένις ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο, την ικανότητα ή το επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Διδάσκει Μαθήματα Ζωής, δημιουργώντας αθλητική συνείδηση και αναπτύσσοντας εργασιακή ηθική με την ενίσχυση της αξίας της σκληρής δουλειάς. Διδάσκει τους παίκτες να αναλαμβάνουν την ευθύνη, να διαχειρίζονται τα λάθη τους, να ανταγωνίζονται και να αντιμετωπίζουν τις πιέσεις και τις αντιξοότητες. Δείχνει επίσης τη σημασία της ομαδικής εργασίας που ενισχύει την πειθαρχία και αναπτύσσει υγιείς συνήθειες εκγύμνασης.

Είναι πραγματικά το “άθλημα για μια ζωή”.  Ότι και να είστε, πρωταθλητής, αθλητής ή απλά ένας ερασιτέχνης παίκτης , το τένις μπορεί να είναι ό, τι θέλει ένας άνθρωπος. Είναι ένα άθλημα με προσωπικό προσδιορισμό για κάθε παίκτη. Γι αυτό το τένις δεν είναι μόνον ένα σπορ ή ένα παιχνίδι, είναι πάθος, έρωτας και εμπειρία. Η απόδειξη είναι στο ίδιο το παιχνίδι! Περιμένουμε να σας δούμε στα γήπεδα του Αγίου Νικολάου   στα δωρεάν μαθήματα της ακαδημίας μας όλο τον Σεπτέμβριο ΤΡΙΤΗ ,ΠΕΜΠΤΗ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00-20:00 για όλα τα παιδιά και 19:00-21:00 για τους ενήλικες.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα :6937032611-6948548658.