Τα φτερά του ανοίγει ο Α.Σ. ξιφασκίας Φοίνικας Φλώρινας

Δημιουργική η νέα χρόνια για τον καινούργιο σύλλογο στη πόλη μας ,ο Α.Σ ξιφασκίας φοίνικας Φλώρινας σας προσκαλεί να γνωρίσετε την ξιφασκία (που όλοι λίγο πολύ ξέρουμε).
παλιοί και νέοι αθλητές μας εκδηλώνουν συνεχώς την επιθυμία τους για συμμέτοχη και καθοδήγηση. Προσκαλούμε και εσάς μικρούς και μεγάλους για μια δόκιμη.!

Την σεζόν ξεκίνησε ο σύλλογος – phoenix fencing club GREECE ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ” 3d international Eppe Tournament -SKOPJE CUP”.

ΟΙ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
12 ατόμων 10 στο cadet u-14 kai 2 γυναίκες στο senior epee.

Σαρώνοντας τα μετάλλια με 1 κύπελλο, 2 ασημένια και 2 χάλκινα συγκεκριμένα στα κορίτσια η ΔΕΛΕΓΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ σήκωσε το κύπελλο φτάνοντας αήττητη στο τελικό κερδίζοντας την ΕRDESH EVELIN (ΚΡΟΑΤΙΑ) 15-2, η ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ βγήκε 2η παίρνοντας ασημένιο σε μια μάχη νικώντας την συναθλήτρια της ΡΟΥΣΣΗ ΑΘΗΝΑ 15-10 η όποια πηρέ και το χάλκινο. Για λίγο έχασε την είσοδο της στα μετάλλια και η ΓΚΕΛΙΑ ΑΝΤΡΙΑ που βγήκε 6η.
Στα αγόρια 2ος ο ΜΠΕΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ με ασημένιο μετάλλιο και εκπληκτική εμφάνιση νικώντας τον SELTHOFER KARLO ( ΚΡΟΑΤΙΑ) με 15-2 χάνοντας από τον φοβερό αμερικανό AYOTTE JAMES (USA) 15-5.

ΣΤΗ 3ηθεση βρέθηκε και ο ΜΑΡΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ με αργυρό χάνοντας από τον αμερικανό 15-3.
Επίσης φοβερή εμφάνιση έκανε και ο 11χρονος EΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΡΑΦΑΗΛ στην 8η θέση, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΙΑΣΩΝΑΣ 12η θέση, ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΕΤΡΟΣ 13η θέση και ο ΜΠΕΛΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 17η θεση.

Οι νίκες συνεχίζονται μπαίνοντας με το δεξί με την BΑΡΒΕΡΗ ΦΑΝΗ στους διεθνής αγώνες των Σκοπίων ”ALEXANDER ANASTASON” καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση παίρνοντας το κύπελλο.
Δυστυχώς στην 8αδα βρέθηκε με την συναθλήτριας της XΑΛΚΙΑ ΆΝΝΑ κερδίζοντας 15-10 και αφήνοντας την στην 7ηθεση.
Στον τελικό κέρδισε την KOCEVSKA NEDA 15-11 και έφτασε στην κορυφή.
Η επιστροφή ήταν γεμάτη χαρά και αγωνιά για τις επόμενες αγωνιστικές μέρες ελπίζοντας να είναι ίδιες με την παρθενική εμφάνιση του φοίνικα.!
Την αποστολή συνόδευαν οι προπονητές ΓΚΕΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και ΒΑΡΒΕΡΗ ΦΑΝΗ.

Πληροφορίες συλλόγου θα βρείτε στις ιστοσελίδες στο
Facebook: Α.Σ. ξιφασκίας φοίνικας Φλώρινας
Phoenix fencing club
INSTAGRAM : phoenix.fencing.florina
Τηλ. επικοινωνίας:
Γιώργος 6944558282
Φανή 6973895911