Χάλκινο μετάλλιο για την Σπανού στο πρώτο όπεν

Στο πρώτο Όπεν της σεζόν, που άνοιξε την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, οι Σάρισες κατέκτησαν το πρώτο μετάλλιο με την Γεωργία Σπανού να παίρνει την τρίτη θέση στην κατηγορία των Κορασίδων (Κ15).

Το 1ο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διεξήχθη στην Αθήνα το διήμερο 30/9-1/10 2023. Πήραν μέρος 200 αθλητές/τριες από 48 σωματεία της χώρας. Οι Σάρισες Φλώρινας συμμετείχαν με τέσσερα κορίτσια και τρία αγόρια. Ακόμα πήρε μέρος και ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής που φέτος θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Ποσειδώνα Λουτρακίου, όπου δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο. Στο κουτσάρισμα ήταν η πρωταθλήτριά μας και μέλος της γυναικείας μας ομάδας Χρυσή Φωτιάδου.

Τα κορίτσια μας έπαιξαν όλα στην Κατηγορία των Κορασίδων. Εκτός από την Γεωργία, που ανέβηκε στο βάθρο κάνοντας μία μεγάλη εμφάνιση, έπαιξαν ακόμα η Νεστορία Χρυσοστομίδου (5η), η Ειρήνη Χρυσοστομίδου (7η) και η Παρασκευή Σπανού (10η).

Από τα αγόρια μας αγωνίστηκαν στην κατηγορία των Παμπαίδων (Κ13) ο Βαγγέλης Χρυσοστομίδης (17ος), ο Βασίλης Χρυσοστομίδης (22ος) και ο νεαποκτηθής από την Πάτρα Ιωάννης Μαστρογιάννης 13ος στην κατηγορία των Εφήβων (Κ19).

Ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε την τέταρτη θέση στην κατηγορία των Παίδων (Κ15).

Πολλά συγχαρητήρια στην Γεωργία, σε όλα τα παιδιά και στη Χρυσή που τα βοήθησε στη μεγάλη τους προσπάθεια.

Καλή αγωνιστική σεζόν!!!