Χάντμπολ: Παροξυσμός για το παιχνίδι του Αμύντα Αμυνταίου στα Γιάννενα

Η ανδρική ομάδα του Αμύντα ταξιδεύει την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στα Γιάννενα, όπου στις 15:00 θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της Λιμνοπούλας τον Α.Ο. Ιωαννίνων στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Το σερί θετικών αποτελεσμάτων και κυρίως η προοπτική της ανόδου στην Α2 Εθνική, έχει δημιουργήσει ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας και εκτιμάται οτι αρκετοί εξ αυτών θα βρεθούν στην πρωτεύουσα της Ηπείρου για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωί της ίδιας μέρας θα βρίσκονται στο κλειστό της Λιμνοπούλας τα ηλικιακά τμήματα (αγοριών και κοριτσιών) του Αμύντα, για να αναμετρηθούν με τα αντίστοιχα του Α.Ο. Ιωαννίνων, τα οποία στη συνέχεια θα ενισχύσουν την προσπάθεια του ανδρικού τμήματος να φτάσει στη νίκη.

Τέλος, αναφορικά με την μετακίνηση προς τα Γιάννενα, μετά το ζήτημα που προέκυψε με τις δίδυμες σήραγγες με την ονομασία «Μαλακάσι Α» και το Κέντρο Ελέγχου Κυκλοφορίας Ανηλίου, αποφασίστηκε να διακοπεί η κυκλοφορία στον βόρειο κλάδο των δίδυμων σηράγγων ‘Μαλακάσι Α’ με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα και αυτή να διεξάγεται απρόσκοπτα προς όλες τις κατευθύνσεις με αμφιδρόμηση του νοτίου κλάδου της σήραγγας. Ο Υφυπουργός Νικόλαος Ταχιάος για το θέμα αυτό δήλωσε: Δεν υπάρχει προφανής λόγος που επιβάλλει τη διακοπή της κυκλοφορίας στην σήραγγα, αλλά είναι υποχρέωση της πολιτείας να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες των πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ