Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας – Κώστας Γαβρόγλου: “Η δημοκρατία δεν μπορεί να επιτρέψει την κατάχρησή της” (φωτογραφίες & βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε τελικά η εκδήλωση  που διοργάνωσε η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας, την Παρασκευή 1 Μαρτίου στο Φ.Ο.Ο.Φ., παρά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη γέφυρα του Αγίου Γεωργίου.

Ο Παύλος Γεωργίου, Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους δήλωσε ευτυχής που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, έστω και κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, με εξαιρετική επιτυχία.

Στον χαιρετισμό του, ο Βουλευτής Φλώρινας Κώστας Σέλτσας, ευχαρίστησε τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τη μεγάλη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ , τονίζοντας ότι  «από την προσέλευσή σας φαίνεται πόσο αντέχουμε και προχωράμε, δίνω καθημερινά μάχη και θα συνεχίσω να δίνω με όποιο κόστος και σας θέλω όλους συνοδοιπόρους».

Τον λόγο πήρε ο Υπουργός Κώστας Γαβρόγλου αναφέροντας ότι  ήταν μία εξαιρετική και όμορφη ημέρα, πρώτον γιατί αποδείχτηκε ότι ο φόβος δεν πρέπει να νικάει τη δημοκρατία και ότι αυτό είναι πέρα από την αριστερά και πέρα από τα κόμματα, είναι η στάση του κάθε πολίτη για το πώς βλέπει συνειδησιακά τον εαυτό του και δεύτερον λόγω των πρωινών επισκέψεών του στα σχολεία της πόλης μας.

Ακολούθησε γλέντι.