Τα εγκαίνια του φιλανθρωπικού καταστήματος παιδικών ενδυμάτων της Μητρόπολης (φωτογραφίες & βίντεο)

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του φιλανθρωπικού καταστήματος παιδικών ενδυμάτων «Αγία Ταβιθά» με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας.

Το κατάστημα λειτουργεί πλέον στην οδό Μητροπόλεως  4, δίπλα στο Εκκλησιαστικό Λύκειο – Γυμνάσιο και είναι έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Στις δύσκολες συγκυρίες που διανύουμε, η Μητρόπολη προσπαθεί να βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη και γι’ αυτό ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Θεόκλητος ευχαρίστησε θερμά όλες τις εθελόντριες που βοήθησαν στη δημιουργία του καταστήματος.

Στα εγκαίνια παρέστησαν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κιοσές, ο δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάββας Σαπαλίδης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θωμάς Ταλίδης, σύμβουλος της τοπικής κοινότητας Φλώρινας Γιώργος Κερτσάνης, η δημοτική σύμβουλος Φλώρινας Σοφία Φουδούλη κ.ά.

 

Το πρόγραμμα λειτουργίας του καταστήματος:

Τρίτη απόγευμα: 18:00-20:00

Τετάρτη πρωί: 10:00-12:30

Πέμπτη απόγευμα: 18:00-20:00

Η δωρεάν διανομή των ενδυμάτων θα γίνεται, αφού πρώτα ο ενδιαφερόμενος προμηθευτεί το σχετικό σημείωμα από τον ιερέα της ενορίας του.