Άστο δεν βαριέσαι (…θα το κάνει άλλος)

-Από την οδό Ηλιάδη Νικολάου που εφάπτεται στην πλατεία Νομάρχου Παπαδημητρίου της Τ.Κ Νέου Καυκάσου Φλώρινας περνάν κατά την αλλαγή της βάρδιας στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης περισσότεροι από πενήντα αστυνομικοί, αν όχι όλοι οι περισσότεροι είδαν την ανεστραμμένη πινακίδα που αντί να δείχνει την κατεύθυνση του Τμήματος δείχνει τον ακάλυπτο χώρο πίσω από το κτήριο του Πολιτιστικού Κέντρου.

-Η ανεστραμμένη πινακίδα είναι στην ίδια (λανθασμένη) θέση περίπου τέσσερα (4) χρόνια! κανείς αστυνομικός δεν φρόντισε να κινήσει την εσωτερική υπηρεσιακή διαδικασία ενημερώνοντας εγγράφως την αρμόδια διοικητική – τεχνική αρχή να διορθωθεί η πληροφοριακή πινακίδα τύπου: Π-8α κατεύθυνση με μορφή βέλους.

-Δυστυχώς εδώ επιβεβαιώνεται το «άστο δεν βαριέσαι θα το κάνει άλλος», συνήθεια του νεοέλληνα. Ο αστυφύλακας λέει θα το κάνει ο υπαξιωματικός, ο υπαξιωματικός λέει θα το κάνει ο αξιωματικός, ο αξιωματικός σκέφτεται ας το κάνει ο διοικητής, ο διοικητής περιμένει τον Αστυνομικό Διευθυντή και η πινακίδα τον δημοσιογράφο.-

Σπύρος Α. Ηλιάδης

Δημοσιογράφος – Εκδότης