Επιστολή διαμαρτυρίας – Απόσυρση αθλητικού σωματείου από την Ε.Π.Σ. Φλώρινας 

Μια λαϊκή παροιμία λέει ότι όταν έχεις κάτι δεν το εκτιμάς όταν όμως το χάσεις τότε καταλαβαίνεις την αξία του.

Κύριοι του ποδοσφαίρου της Φλώρινας καταφέρατε με τον τρόπο σας να φτάσετε ανθρώπους που ασχολήθηκαν με ζήλο, εργατικότητα, θέληση και διάθεση για να προσφέρουν να τους διώξετε.

Εμείς ως Α.Σ. Ιτιά-Ιτέας κατόπιν έκτακτης συνεδρίασης  του Δ.Σ. αποφασίσαμε την παραίτηση όλων των μελών του συμβουλίου, κατάθεση πρακτικού Δ.Σ. γενικής συνέλευσης, καταστατικού, σφραγίδες και λοιπών βιβλίων στο πρωτοδικείο Φλώρινας για διάλυση σωματείου λόγω του εμπαιγμού που έχουμε υποστεί από όλο το μόρφωμα που θέλει να λέγεται ποδόσφαιρο-αθλητισμός  της Φλώρινας.

  1. Δεχτήκαμε εμπαιγμό από στελέχη της Ε.Π.Σ. Φλώρινας με διάφορους χαρακτηρισμούς όπως «η ομάδα των ΑΜΕΑ», «οι ποδοσφαιριστές ΑΜΕΑ», «ο προπονητής της ομάδας των ΑΜΕΑ», εκτός 4-5 εξαιρέσεων οι οποίοι είναι ήρωες και εξακολουθούν να ασχολούνται με αυτό το αντικείμενο (πρόεδρος: Αντωνιάδης Κωνσταντίνος, μέλη: Δούμτσης Κων., Οκλαλιώτης Δημ., Ναλπαντίδης Στεφ., Καραπαναγιωτίδης Ελ.)

Το σύνολο των περισσοτέρων μας είχαν στην ειρωνεία και στον εμπαιγμό και μας πυροβολούσαν συνέχεια με τον τρόπο τους.

2) Ο δήμος Φλώρινας, ο οποίος φρόντισε να κοροϊδέψει μια ολόκληρη ένωση όταν μας κάλεσε στον δήμο πριν τις δημοτικές εκλογές λέγοντας ότι δεσμεύεται να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στα γήπεδα. Και πόσο μάλλον στο γήπεδό μας το οποίο δεν έχει ρεύμα, κατηγορούμενοι ως σωματείο για ρευματοκλοπή την οποία δεν έχουμε διαπράξει, με αποτέλεσμα να είναι το σωματείο σε ολόκληρο πρωτάθλημα με σόμπα και φαναράκια εδώ και πέντε χρόνια. Μας ενέπαιζαν κάποιοι καρεκλοκένταυροι με εντολή ανωτέρων, νομίζοντας ότι έχουν να κάνουν με άτομα κατώτερου επιπέδου, υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας, νομίζοντας ότι μας κοροϊδεύουν αλλά πλέον οι μάσκες πέσανε και φανήκανε ποιοι είναι.

3) Δεχτήκαμε επίσης πόλεμο από τον πρώην κοινοτάρχη του οποίου δεν αξίζει ούτε το όνομα να αναφέρω μαζί με τον νυν κοινοτάρχη ο οποίος στη συνέχεια κατάλαβε το λάθος του αλλά πλέον είναι αργά. Η απόφαση είναι ειλημμένη γιατί πέντε χρόνια είχαμε αμέτρητες καταγγελίες εκδίωξης του σωματείου από το γήπεδο επειδή δεν ικανοποιούσαμε τις ορέξεις και τα θέλω του πρώην κοινοτάρχη, νομίζοντας ότι θα διαφεντεύει ξένα αμπελοχώραφα και θέλοντας να δείξει ότι κάνει κάτι ενώ ήταν τύποις και ουσία ανύπαρκτη (ενώ παλιότερα ήταν ποδοσφαιριστής του συλλόγου με αποτέλεσμα την κατάσταση αυτή).

4) Δεχτήκαμε επίσης πόλεμο και εμπαιγμό από όλο το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της πόλης σε οτιδήποτε και για οτιδήποτε γινόταν λες και ήμασταν το εξιλαστήριο θύμα ή ο αποδιοπομπαίος τράγος του ποδοσφαίρου για ό,τι γινόταν. Δεν πειράζει όμως κύριοι κρατήστε τους γνωστικούς και τους ειδήμονες να συνεχίσουν να είναι στο προσκήνιο του ποδοσφαιρικού μορφώματος του τόπου και αφήστε τους ΑΜΕΑ, τον προπονητή της ομάδας των ΑΜΕΑ και την ομάδα των ΑΜΕΑ στην άκρη για να μην στέκεται εμπόδιο στα πόδια σας και να σας είναι βαρίδιο. Πλέον οι μάσκες πέσανε, το παιχνίδι τελείωσε (The game is over) ξεκινάτε και καταλήγετε στο σημείο με τον ίδιο παρονομαστή (δηλαδή το σημείο μηδέν, είστε σε μια τσουλήθρα που όσο προσπαθείτε να ανεβείτε βυθίζεστε περισσότερο στον ποδοσφαιρικό καιάδα που έχετε περιέλθει. Δεν πειράζει όμως όπως στρώσατε έτσι κοιμάστε και θα συνεχίσετε να το κάνετε αυτό για πολύ καιρό ακόμα. Κρατήστε επίσης και τους ψευτο φωτο-δημοσιογράφους να βγάζουν στο διαδίκτυο χωρίς να έχουν διαπίστευση από κανέναν επίσημο φορέα και να βρίζουνε εσάς και τους παράγοντες άλλων ομάδων (με τις λέξεις, αποβράσματα και ομάδες των ΑΜΕΑ).

Εμείς ως Α.Σ. Ιτέα-Ιτιάς δηλώνουμε ότι λόγω του εμπαιγμού, της κοροϊδίας, της ποδοσφαιρικής και της κοινωνικής απαξίωσης που υποστήκαμε, την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2024-2025 δεν θα αγωνιστούμε σε καμία ποδοσφαιρική διοργάνωση που θα γίνει λόγω του όλου αυτού μορφώματος που υπάρχει.

Εκ της Διοικήσεως

Α.Σ. Ιτέα-Ιτιάς

O πρόεδρος

Χρήστος Δούγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ