Όταν ο Αρχιμανδρίτης έχει λόγο! (…και τον εκφράζει χωρίς φόβο και πάθος)

-Την Κυριακή το πρωί 4.2.24, στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», σε απευθείας σύνδεση με τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας, Βούλα Αγγούρα, εμφανίστηκε δυναμικά ο πατέρας Σεραφείμ ο οποίος εξ αρχής ξεκαθάρισε την διαφορά που έχει ο ομόφυλος με τον ομοφυλοφιλικό, «ομόφυλος είπε είναι αυτός που κατάγεται από το ίδιο έθνος, ομοφυλοφιλικοί είναι αυτοί που αποδέχονται και αρέσκονται με το ίδιο φύλλο».

-Στην συνέχεια μεταξύ άλλων είπε με έμφαση: «Δεν μπορεί να βγαίνει ο ήλιος από την δύση επειδή το θέλει ένας κυβερνήτης (πρωθυπουργός) ή μια μικρή μειονότητα (βουλευτές). Το νομοσχέδιο θα φτιάξει προβληματικά παιδία. Ποιοι είναι αυτοί που θα παράγουν παιδιά να τα αγοράζουν οι άλλοι. Ο κυβερνήτης μας έβγαλε μόνος του τον εαυτό του εκτός εκκλησίας. Θα εμποδίσουμε κάθε βουλευτή που ψήφισε αυτό το νομοσχέδιο να μπει στους ναούς».

-Τα παραπάνω ειπώθηκαν δια στόματος του πατέρα Σεραφείμ ζωντανά από το OPEN, ταπεινή μου γνώμη είναι τα παραπάνω να τα λάβουν υπόψη τους όλοι όσοι σκέπτονται να ψηφίσουν το νομοσχέδιο, αλλά και αυτοί που το επικροτούν και το στηρίζουν με τον τρόπο τους.-

Σπύρος Α. Ηλιάδης

Δημοσιογράφος

Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ