Άκρως πετυχημένη η Συνδιάσκεψη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων στην Κοζάνη

Η Συνδιάσκεψη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου στην Κοζάνη.
Η παρουσία των περίπου 500 συνταξιούχων στη Συνδιάσκεψη κυρίως από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, αποτελεί επιτυχία.
Η παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιου Αμανατίδη, ο οποίος υποσχέθηκε θα είναι δίπλα στις διεκδικήσεις μας και του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη.
Ο μεγάλος αριθμός των ομιλητών με μεγάλη θεματολογία, η απόλυτη τάξη και η ησυχία στο χώρο, έδωσαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ηλίας Ηλιόπουλος και ορισμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι Πρόεδροι των κατά τόπους Συλλόγων και ορισμένοι Σύνεδροι, στις ομιλίες τους έδωσαν το στίγμα της συνδιάσκεψης, αναφερόμενοι στα έως τώρα κεκτημένα της Συνδικαλιστικής δράσης της Ομοσπονδίας και στους επόμενους συγκεκριμένους στόχους, που μόνο με αγώνες θα επιτευχθούν, ώστε ο Συνταξιούχος να έχει μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ.
Στην ομιλία της η Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Φλώρινας κα Αναστασία Πολοζιάνη ζήτησε: 1. Την πλήρη κρατική εγγύηση όλων των συντάξεων, Κυρίων και Επικουρικών. 2. Την ενσωμάτωση της προσωπικής διαφοράς στις καταβαλλόμενες συντάξεις σε όλους τους συνταξιούχους. 3. Την κατάργηση της κράτησης υπέρ υγείας και άμεσα από τις Επικουρικές και Χηρείας. 4. Ζητούμε στον τομέα της ιδιωτικής υγείας να υπάρχει ευρύ φάσμα ιατρών και ιατρικών διαγνωστικών κέντρων συμβεβλημένων με το δημόσιο. 5. Την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης και 6. Να ακολουθήσουμε το δρόμο των Δικαστών στις απαιτήσεις μας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, τον οικοδεσπότη Σύλλογο Κοζάνης για την άρτια οργάνωση στην Αίθουσα Δεξιώσεων DOUFAS στα Κοίλα Κοζάνης, την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, βέβαια των Σύλλογο Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Φλώρινας για την εμπειρία που ζήσαμε και τις απαντήσεις που μας δόθηκαν σε πολλά ερωτήματα και φυσικά για την καλλιτεχνική χροιά στην Συνδιάσκεψη, την Μικτή Χορωδία Κοζάνης ΄΄ΕΛΙΜΕΙΑ΄΄.
Η μετακίνησή μας ήταν άψογη, χάρη στη μέριμνα του Πρακτορείου Ταξιδιών FlorinaTravel.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ