Άλλαξαν οι ημερομηνίες στη βεβαίωση κυκλοφορίας, ποιοι πρέπει να βγάλουν νέες

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας  σας πληροφορεί ότι στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ θα πρέπει να μπουν σήμερα όλοι οι εργοδότες, ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι για να εκτυπώσουν εκ νέου την βεβαίωση μετακίνησης, η οποία άλλαξε ημερομηνία ισχύος και ισχύει πλέον μέχρι 28 Δεκεμβρίου 2020. Αν και το lockdown πήρε παράταση μέχρι 7 Ιανουαρίου 2021 το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ αναφέρει ότι η ισχύς των βεβαιώσεων θα είναι μέχρι 28 Δεκεμβρίου 2020.

Συνεπώς, οι ενδιαφερόμενοι δε χρειάζεται να υποβάλουν εκ νέου αιτήσεις για βεβαιώσεις μετακίνησης για την παράταση του απαγορευτικού, αλλά να εκτυπώσουν πάλι τις ήδη υποβληθείσες βεβαιώσεις ώστε να τις έχουν μαζί τους κατά τις μετακινήσεις τους

Με βεβαίωση εργοδότη από το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ μετακινούνται οι εργαζόμενοι από και προς την εργασία τους, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι.

Για τον ιδιωτικό τομέα τα έντυπα είναι τα εξής :

-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ (Για Εργαζόμενους Επιχειρήσεων)
για Κοινές επιχειρήσεις – Εργοδότες απογεγραμμένοι στον ΕΦΚΑ με στοιχεία ΟΠΣ ΕΦΚΑ

– ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (Αυτοαπασχολούμενου – Ελ. Επαγγελματία & Επιτηδευματία) (Για προσωπικές βεβαιώσεις επιτηδευματιών)
για Εργοδότες – Ατομικές Επιχειρήσεις απογεγραμμένοι στον ΕΦΚΑ με στοιχεία ΟΠΣ ΕΦΚΑ για αυτοαπασχολούμενους ελ. Επαγγελματίες και επιτηδευματίες μη απογεγραμμένους ως εργοδότες στον ΕΦΚΑ με στοιχεία TAXISNET

– ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ Μέλους Οργάνου Διοίκησης (Οι βεβαιώσεις για τα μέλη οργάνου διοίκησης οι υποβολές γίνονται από τις επιχειρήσεις) για Εργοδότες – Επιχειρήσεις απογεγραμμένοι στον ΕΦΚΑ με στοιχεία ΟΠΣ ΕΦΚΑ για επιχειρήσεις μη απογεγραμμένες ως εργοδότες στον ΕΦΚΑ με στοιχεία TAXISNET.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΦ