Αγιασμός και κοπή Βασιλόπιτας στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας

Με τις ευλογίες του Πατρός Αιμιλιανού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024, από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας Αθανάσιο Τάσκα, η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στο ισόγειο του Διοικητηρίου και Αγιασμός στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας.
Ο Πατήρ Αιμιλιανός μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίου, ο οποίος συμμετέχει στις διεργασίες της Ιεράς Συνόδου. Χαιρετισμό και εγκάρδιες ευχές για το Νέο Έτος απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας Αθανάσιος Τάσκας και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας Ιωάννης Κιοσές και Σωτήρης Βόσδου, οι οποίοι επεσήμαναν την ανάγκη συνεργασίας και συμπόρευσης όλων των θεσμικών φορέων για την αναπτυξιακή πορεία της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και την ευημερία των πολιτών της.
Η εορταστική αυτή εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη διανομή της Βασιλόπιτας και κερασμάτων, και την ανταλλαγή ευχών μεταξύ των παρισταμένων.