Αυτόν ήθελαν αυτόν έχουν! (αν ήθελαν καλύτερο θα τον είχαν!)

Exif_JPEG_420

-Επανεξελέγη πρόεδρος ο κατά σύμπτωση μοναδικός υποψήφιος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου Καυκάσου «Ποντιακή Ιδέα», ο συνταξιούχος χωροφύλακας Παυλίδης Αγησίλαος στις 19.2.23,  αυτός που κρατά το Πολιτιστικό Μορφωτικό κτίριο χωρίς ρεύμα για δυο τετραετίες περίπου.

-Επανεξελέγη πρόεδρος ο κατά σύμπτωση μοναδικός υποψήφιος του Πολιτιστικού Συλλόγου, αυτός που έχει το Πολιτιστικό Μορφωτικό κτίριο χωρίς άδεια, αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορεί να ηλεκτροδοτηθεί μέχρι και σήμερα και για αυτό «δανείζεται» ρεύμα από το κοινοτικό κατάστημα Νέου Καυκάσου Φλώρινας..

-Επανεξελέγη πρόεδρος ο κατά σύμπτωση μοναδικός υποψήφιος του Πολιτιστικού Συλλόγου, αυτός που «διατηρεί» το Πολιτιστικό Μορφωτικό κτίριο σε άθλια κατάσταση, εσωτερικά ο χώρος της σκηνής, της κουζίνας και του μικρού δωματίου είναι σχεδόν κατεστραμμένοι, οι σοβάδες καρτέρευσαν και οι τοίχοι στάζουν από τη υγρασία, το πλαστικό χρώμα ξεφλούδισε και γενικά η εικόνα που επικρατεί είναι απαράδεκτη.

-Επανεξελέγη πρόεδρος ο κατά σύμπτωση μοναδικός υποψήφιος του Πολιτιστικού Συλλόγου, αυτός που άφησε το Πολιτιστικό Μορφωτικό κτίριο χωρίς τουαλέτα και νερό, ίσως είναι το μοναδικό κτίριο στην Π.Ε Φλώρινας που δεν διαθέτει στον 21ο αιώνα το αυτονόητο… ένα WC!

-Επανεξελέγη πρόεδρος ο κατά σύμπτωση μοναδικός υποψήφιος του Πολιτιστικού Συλλόγου, αυτός που άφησε το Πολιτιστικό Μορφωτικό κτίριο άβαφο εξωτερικά για μια δεκαπενταετία, το κτίριο είναι πάνω στην πλατεία της κοινότητας Νέου Καυκάσου, κάποτε ήταν το στολίδι.

-Επανεξελέγη πρόεδρος ο κατά σύμπτωση μοναδικός υποψήφιος του Πολιτιστικού Συλλόγου, αυτός που αφαίρεσε τις λέξεις «Εξωραϊστικός» και «Ποντιακή Ιδέα» (στα δελτία τύπου που στέλνει ή κάνει αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) για να μην «ενοχλεί» κάποιους, όπως λέει ό ίδιος.

-Αυτόν ήθελαν αυτόν έχουν! αν ήθελαν καλύτερο πιστεύω ότι θα μπορούσαν να τον είχαν!.-

Σημ.: Αισιοδοξώ ότι τα νέα πρόσωπα στο διοικητικό συμβούλιο θα δουν την υπάρχουσα κατάσταση και θα διορθώσουν τις περισσότερες αν όχι όλες τις διοικητικές, νομικές, οικονομικές και δομικές αστοχίες.

Σπύρος Α. Ηλιάδης

Δημοσιογράφος

Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ