Ευχαριστήρια του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Φλώρινας

Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Φλώρινας συγχαίρει όλους τους μαθητές/τριες -σπουδαστές του 1ου ΕΠΑΛ – Εσπερινού ΕΠΑΛ – ΣΑΕΚ Φλώρινας, τους τομεάρχες  και τους υπεύθυνους καθηγητές τους, που συμμετείχαν στην έκθεση με θέμα «Παρουσίαση έργων μαθητών στην τοπική κοινωνία» με έργα που κατασκεύασαν στα πλαίσια των εργαστηριακών μαθήματων τους.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των σχολείων που επισκέφτηκαν την ΄Έκθεσή μας και  όλους τους φορείς και δημότες της Φλώρινας, που μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και τους επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής.

………………………………………………………………………………………………………..

Με την ολοκλήρωση της έκθεσης, που διοργάνωσε το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Φλώρινας με θέμα «Παρουσίαση έργων μαθητών στην τοπική κοινωνία», η Διεύθυνση του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Φλώρινας ευχαριστεί θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας Ko. Τάσκα Αθανάσιο και τους συνεργάτες του  για την ευγενική παραχώρηση του χώρου πραγματοποίησης της  έκθεσης, για την ένθερμη φιλοξενία του, την συμπαράσταση του στα καθημερινά μας προβλήματα και την ανταπόκριση του  σε κάθε μας αίτημα. Ευχαριστούμε επίσης το Δήμαρχο Φλώρινας Ko. Γιαννάκη Βασίλειο και τους αντιδημάρχους – δημοτικούς συμβούλους  για τη σημαντική συμβολή τους στην υλοποίηση της έκθεσης.

Ευελπιστούμε στην πολύτιμη αρωγή σας και την αμέριστη συμπαράστασή σας σε κάθε καινοτόμο δράση που θα  πραγματοποιούμε.

 Με εκτίμηση

Η Δ/ντρια  του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου  Φλώρινας

Δούκα Χ. Βασιλική

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ