Ευχαριστήριο του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης για το φεστιβάλ ψυχικής υγείας

Τη Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023, και στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας, το Δημοτικό Σχολείο Μελίτης διοργάνωσε Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας, με τη συμμετοχή όμορων σχολείων και πλήθους μαθητών και μαθητριών.  Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του Σχολείου  εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την τιμή που μας έκαναν με την παρουσία, την ενθάρρυνση και τη συμμετοχή τους οι ακόλουθοι θεσμικοί εκπρόσωποι:

  • Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας, κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά
  • Ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης Γενικής Αγωγής του Σχολείου μας, κ. Θεόφιλος Κατσιανίδης
  • Τα μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Φλώρινας, ο κ. Ιωάννης Σκενδέρης, Ψυχολόγος, και κ. Μαρία Νεδέλκου, Κοινωνική Λειτουργός
  • Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, κ. Γεώργιος Μάντσος
  • Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, κ. Μιχάλης Χάτζιος
  • Ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας, κ. Λάζαρος Αντωνιάδης
  • Ο Πρόεδρος της κοινότητας Μελίτης, κ. Αθανάσιος Ουρούμης
  • Οι εκπρόσωποι του Κέντρου Πρόληψης Φλώρινας, κ. Ρόζμαρι Σιάκου και κ. Θεόδωρος Βογδάνος
  • Ο εκπρόσωπος του Αθλητικού-Μορφωτικού Συλλόγου Μελιτέας Μελίτης, κ. Πέτρος Παπαδόπουλος.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά  για τη συμμετοχή στις δράσεις του Φεστιβάλ  τις/τους Διευθύντριες/ντές, τις/τους εκπαιδευτικούς και τις/τους μαθήτριες/ές των  Δημοτικών Σχολείων Αχλάδας, Βεύης, Κέλλης και Σιταριάς.

Ευχαριστίες στον κ. Ανδρέα Μαρκόπουλο, Προϊστάμενο του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Φλώρινας, για τη συνεργασία μας και τη συνδρομή του με το επιστημονικό δυναμικό του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. στο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας.

Ευχαριστούμε  ιδιαίτερα τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Κλεινών, κ. Ελισάβετ Ποζατσίδου,  η οποία παρευρέθηκε, ενώ οι μαθήτριες/ές του Σχολείου της συμμετείχαν διαδικτυακά στο Φεστιβάλ, παρουσιάζοντας τις δράσεις τους για την Ημέρα Ψυχικής Υγείας.

Επιπλέον, ευχαριστούμε τα Δημοτικά Σχολεία  της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας που απέστειλαν εξαιρετικές κατασκευές, οι οποίες αναρτήθηκαν στον πίνακα Ψυχικής Υγείας του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης.

Ξεχωριστές, βέβαια ευχαριστίες οφείλουμε στα τοπικά καταστήματα και τις ακόλουθες επιχειρήσεις της κοινότητας Μελίτης για τις χορηγίες τους:

Caffe bee

Ουζερί Δήμητρα

Supermarket TOTAL

Πνευματικό- Μορφωτικό Σύλλογο Μελίτης

Μορφωτικό- Αθλητικό Σύλλογο Μελιτέας Μελίτης

Φούρνος Ουρούμης και

Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας

Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των Σχολείων που συμμετείχαν, χωρίς τη συμβολή των οποίων δε θα πραγματοποιούνταν το Φεστιβάλ. Το κέφι τους, η διάθεση τους για συνεργασία, η χαρά της δημιουργίας και η δυναμική συμμετοχή τους στα Εργαστήρια συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της εκδήλωσης και έκαναν το Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας ένα πανηγύρι έκφρασης, χαράς και δημιουργίας.

Η Διευθύντρια

Γεωργία Πάργου

και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημ. Σχ. Μελίτης