Ευχαριστήριο του Συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας προς τον Κωνσταντίνο Ρόζα

Κατόπιν ενημέρωσης που είχαμε από τον συμπολίτη μας κύριο Ρόζα Κωνσταντίνο, ο οποίος προέβη σε δωρεά προς τον Σύλλογο Πολυτέκνων Φλώρινας, ποσού 500 ευρώ για αγορά υλικών, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως τον δωρητή κύριο Ρόζα Κωνσταντίνο.

Θεωρούμε ότι μέσω της δωρεάς, παρέχεται η διευκόλυνση και η ενίσχυση προς το Σύλλογό μας για τον αγορά χρήσιμων υλικών, προς την λειτουργία του.

Επίσης οι ενέργειες αυτές αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξη και το ενδιαφέρον του ίδιου προς την πολύτεκνη οικογένεια και αντίστοιχα  προς τον Σύλλογο μας.

Είναι πράξη υψηλής φιλανθρωπίας, με μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης προς τον συνάνθρωπο και άμεση πράξη στήριξης προς το Σύλλογό μας και τα μέλη του, πολύτεκνες οικογένειες της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

Εκπροσωπώντας τη διοίκηση του Συλλόγου μεταφέρω τις ευχαριστίες  του Δ.Σ και των μελών του, συγχαίροντας τον ίδιο και ευχόμαστε πράξεις όμοιες με αυτήν, να βρουν μιμητές μέσα στην κοινωνία, διότι μεμονωμένα και συλλογικά με εθελοντική συνείδηση- αλτρουισμό και φιλανθρωπία, βάζουμε το λιθαράκι για ένα καλύτερο αύριο.

 

Ο Πρόεδρος

ΧΡΗΣΤΟΣ   ΠΑΠΟΥΛΚΑΣ