Ευχαριστήριο του σωματείου ελληνικών παραδοσιακών χορών “Λυγκηστές” Φλώρινας

Το Δ.Σ. του σωματείου ελληνικών παραδοσιακών χορών Λυγκηστές Φλώρινας, εκφράζει στα μέλη του και τους εκατοντάδες φίλους του, που παραβρέθηκαν στον ετήσιο χορό μας στις 6/1/2024, τις ευχαριστίες και τη βαθιά του ευγνωμοσύνη.

Με την παρουσία τους απέδειξαν ότι δικαίως η εκδήλωσή μας θεωρήθηκε μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις πολιτισμού στην πόλη της Φλώρινας.

Το Σωματείο Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών «Λυγκηστές» εκφράζει επίσης, τις ευχαριστίες του προς τα παιδιά, τους γονείς, τις δασκάλες μας Ήρα, Βίκυ, Μαρία, Ξένια, τους Ειρήνη, Ασπασία, Νικολέτα, Βασίλη αλλά και την μικρή μας Παναγιώτα που βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, που χωρίς αυτούς, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε την ποιότητα και λαμπρότητα.

Επίσης, να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους την βουλευτή του νομού Φλώρινας κ. Πέτη Πέρκα, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τάσκα Αθανάσιο, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Φλώρινας κ. Μαραγγό Κωνσταντίνο, τον αντιδήμαρχο του Δήμου Φλώρινας, κ. Μπέλτσο Αθανάσιο και τον περιφερειακό σύμβουλο και αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Μπαρδάκα  Χρήστο. Επίσης, χαιρετισμό απέστειλε ο Βουλευτής Νομού Φλώρινας κ. Παπασωτηρίου Σταύρος ο οποίος απουσίαζε για λόγους υγείας.

Για μια ακόμη φορά τις θερμές ευχαριστίες μας στους επαγγελματίες και δωροθέτες της Φλώρινας και των Πρεσπών για την προσφορά τους σε δώρα.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες, για το σεβασμό, την αγάπη, την αξιοπρέπεια και την αντοχή τους.

Την ορχήστρα ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ και τον Σίμο Κωνσταντίνου, για την καταπληκτική τους ενέργεια και διάθεση.

Τους φίλους, που ήρθαν να συναντηθούμε ξανά, από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Τα πολλά νέα άτομα, που με την ενέργειά τους απογείωσαν κυριολεκτικά το γλέντι…

Ήταν όλα υπέροχα!!

Το Δ.Σ. σας εύχεται ολόψυχα, καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία σε όλους, αντοχή, υπομονή, πίστη και ευλογία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Γιάννης Κωνσταντίνου