Ευχαριστήριο των Φορέων Ατόμων με Αναπηρία ΠΕ Φλώρινας προς την εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος

Σε συνέχεια της συλλογικής δράσης «Ζωγραφίζω τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία» (τονίζοντας το ρόλο της Προσβασιμότητας στην ισότιμη ένταξη των ατόμων με αναπηρία και την ποιότητα ζωής όλων των πολιτών), που έλαβε χώρα στις 17 Σεπτεμβρίου 2023 στη πόλη της Φλώρινας, σε συνδιοργάνωση με το Γραφείο Εθελοντισμού Δ. Φλώρινας, την εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος-κατάστημα Φλώρινας, το Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία ΠΕ Φλώρινας και τις δομές για την αναπηρία (ΚΕΦΙΑΠ, ΚΔΑΠΑμεΑ Δ.Φλώρινας,, ΚΔΑΠΑμεΑ Πρόσβαση), η εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος δια της εθελοντικής προσφοράς και αλληλεγγύης, βρίσκετε και πάλι  κοντά στα Άτομα με Αναπηρία-Χρόνιες Παθήσεις και στις οικογένειές τους, δια της έμπρακτης προσφοράς  δωροεπιταγών ύψους 3000,00 ευρώ (1500,00 ευρώ έκαστος)

Με απόλυτη χαρά αποδεχτήκαμε τη δωρεά, όπου και ακολούθησε η υπογραφή του «Πρωτόκολλου παραλαβής και παράδοσης δωροεπιταγών ΑΒ στο πλαίσιο Δωρεάς» μεταξύ των δύο μερών, στο χώρο του γραφείου των Συλλόγων.

        Ευχαριστούμε θερμά την Εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος, ιδιαίτερα τον Δ/ντή του καταστήματος Φλώρινας κ. Στέργιο Καρρά, την υπεύθυνη  κ. Κωνσταντίνα Σιώμου  και όλο το προσωπικό για την αξιόλογη προσφορά και ουσιαστική συμμετοχή τους  στο χώρο της αναπηρίας. Η έμπρακτη αυτή προσφορά αποτελεί μια ευκαιρία ανακούφισης των   οικογενειών-μελών και κυρίως των νοικοκυριών εκείνων που ζουν στα όρια της φτώχειας λόγω και της κρίσης, συμβάλλοντας στον αγώνα μας για την εξασφάλιση μιας ποιοτικής ζωής με αξιοπρέπεια.

Ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ και ευτυχία σε όλους!

Με εκτίμηση για τα ΔΣ

Οι Φορείς Ατόμων με Αναπηρία ΠΕ Φλώρινας

Ο Πρόεδρος      Βασίλειος Παπαγιάννης

Η Πρόεδρος       Αγνή Σιδηροπούλου