Ημερίδα Γραφείου Διδασκαλίας και μάθησης Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Την Τετάρτη 25/10/23 στη Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στη Φλώρινα, στην αίθουσα Α10 και ώρα 11:00, θα υλοποιηθεί Ημερίδα με τίτλο «Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης για την προώθηση της Πανεπιστημιακής Παιδαγωγικής» . Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος «Γραφείο Διδασκαλίας και Μάθησης ΠΔΜ (MIS: 5165226)». (https://think4jobs.uowm.gr/), με Επιστημονικά Υπεύθυνη την Καθηγήτρια και Αντιπρυτάνισσα Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, κ. Άννα Σπύρτου.

Ομιλητές και Ομιλήτριες στην εκδήλωση θα είναι μέλη του διδακτικού προσωπικού του ΠΔΜ, τα οποία συμμετείχαν στο Πρόγραμμα ως επιμορφωτές και ως επιμορφούμενοι. Επίσης, στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Δικτύου ΚΕΔΙΜΑ των Ελληνικών ΑΕΙ, καθηγήτρια Γαβριηλίδου Ζωή καθώς και μέλη που συμμετείχαν στο αντίστοιχο Πρόγραμμα της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ).

Η Ημερίδα αφορά κυρίως μέλη του διδακτικού προσωπικού του Ιδρύματος, καθώς σκοπός του Κέντρου Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης είναι η συνεχής βελτίωσης του παρεχόμενου παιδαγωγικού και διδακτικού έργου, υλοποιώντας δράσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη και διασύνδεση κοινοτήτων μάθησης, την προώθηση της εκπαιδευτικής καινοτομίας και την υποστήριξη αφενός των μελών του διδακτικού προσωπικού και αφετέρου των φοιτητών/τριών του Ιδρύματος σε ζητήματα διδασκαλίας και μάθησης.

Την εκδήλωση μπορεί κανείς να παρακολουθήσει δια ζώσης αλλά και διαδικτυακά στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://zoom.us/j/99634557467

Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας : https://www.uowm.gr/