Μια ξεχωριστή τιμητική διάκριση για τον Τάσο Χατζηχρήστο.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στον Βελβεντό η κοπή βασιλόπιτας  του Σ.Μ.Α.Β.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή απονομή για τον Φλωρινιώτη οδηγό αγώνων και πρωταθλητή Τάσο Χατζηχρήστο και την ομάδα του Chatzichristos Racing Team Florina .

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του ΣΜΑΒ καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε Ιωάννης Γιαλούρης ΤΙΜΗΣΑΝ τον Τάσο για τις ξεχωριστές και μεγάλες επιτυχίες του για το έτος 2021 οι οποίες ως γνωστών είναι στο Πανευρωπαϊκό Rally Greece Offroad (FIA) όπου κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία των ημιφορτηγών με συνοδηγό τον Νίκο Πολυχρονίδη.

Την 3η θέση στην κατηγορία Ε12 άνω των 2000 κ.ε καθώς και την 7η θέση στο Πρωτάθλημα Πολυνίκους για το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος 2021.

Για την συμμετοχή του και τις διακρίσεις του στους περισσότερους αγώνες για το Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος αλλά και κυρίως για την πολύ σημαντική και πολύτιμη παρουσία του Τάσου και της ομάδας του Chatzichristos Racing Team Florina

Είναι αξιοσημείωτο ότι η ομάδα του Τάσου Χατζηχρήστου (αθλητής πλέον του ΣΜΑΒ) αριθμεί περισσότερα από 10 αγωνιστικά αυτοκίνητα που καλύπτουν σχεδόν όλες τις κατηγορίες!