Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας, στο κέντρο “Μέγας Αλέξανδρος” Α. Καλλινίκης, παρουσία πολλών μελών του συλλόγου και τοπικών φορέων.

Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίος παρέστη στην εκδήλωση, ευλογώντας τους παριστάμενους, και στον χαιρετισμό έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον θεσμό της οικογένειας και στην ψήφιση του νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Αθανάσιος Τάσκας, ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας Κώστας Μαραγγός και οι εκπρόσωποι της εταιρείας “Φυσικό Αέριο Φλώρινας”.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ., Χρήστος Παπούλκας, αναφέρθηκε τόσο στις δράσεις, αλλά και στους μελλοντικούς στόχους του συλλόγου, ενώ ανακοίνωσε πως θα διοργανωθεί εκδήλωση βράβευσης πολύτεκνων μητέρων και παιδιών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Παράλληλα έκανε λόγο για ελλιπή στήριξη από την πλευρά της πολιτείας προς τις πολύτεκνες οικογένειες, ενώ σε τοπικό επίπεδο εξήρε τη στήριξη που παρέχουν τόσο η Εκκλησία, όσο και οι αυτοδιοικητικοί φορείς. Ακολούθησε γλέντι με τη Φλαμπουριώτικη Κομπανία.