Παρουσίαση προγραμμάτων, ομίλων, έκθεση τεχνολογίας 2ου Γυμνασίου Φλώρινας

Γιορτινή ατμόσφαιρα επικράτησε την Τετάρτη 24-5-2023 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων  του Δήμου Φλώρινας  και την Πέμπτη 25-5-2023 στο 2ο Γυμνάσιο Φλώρινας. Την Τετάρτη   ο όμιλος Θεάτρου με υπεύθυνη την καθηγήτρια Ευανθία Ρίζου παρουσίασε με επιτυχία τη θεατρική παράσταση   «Η Οδύσσεια της διατροφής». Επίσης τα προγράμματα «Αρχαία Ελληνική Κεραμική» με συντονίστρια την καθηγήτρια Αναστασία Τοπάλτση και «Κλιματική αλλαγή και βιοποικιλότητα» με συντονίστρια   την καθηγήτρια Δέσποινα Τσακνάκη παρουσίασαν  τα αποτελέσματα των εργασιών τους.

Εντυπωσιακές  δημιουργίες των μαθητών του 2ου Γυμνασίου  Φλώρινας παρουσιάστηκαν την Πέμπτη 25-5-2023 στην έκθεση Τεχνολογίας με το συντονισμό των υπεύθυνων καθηγητριών  Αικατερίνης   Γκάτση και Άννας Σεχίδου. Είχε απ’ όλα!  Ατομικά  και ομαδικά έργα των μαθητών φτιαγμένα με μεράκι και έμπνευση και γεύσεις γλυκές και αλμυρές, που απόλαυσαν οι προσκεκλημένοι.  Παρουσιάστηκαν επίσης τα  αποτελέσματα  του περιβαλλοντικού προγράμματος  «Τα Δάση μας, στολίδια της περιοχής μας και ο κόσμος τους» με συντονίστρια την καθηγήτρια Σοφία Ζαχαροπούλου, του Ομίλου  Τεχνητής Νοημοσύνης με συντονίστρια την καθηγήτρια Δέσποινα Τσακνάκη  και της δράσης «ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ», σε ταμπλό, που δημιούργησαν οι μαθητές με τις υπεύθυνες καθηγήτριές τους.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε θερμά γι αυτό, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας κος Ζαχαρίας Τόνας, η Σύμβουλος Παιδαγωγικής Ευθύνης  του Σχολείου και Σύμβουλος των Μαθηματικών  κα Λεμονιά Μπούτσκου, ο Υπεύθυνος Εκπαιδευτικών Θεμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης κος Σπυρίδων Παπαχαρίσης, η  Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Σοφία Φουδούλη, ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Φλώρινας, ο κος Δημήτριος Ρίζος πρώην Διευθυντής του σχολείου μας και αρκετοί γονείς και συγγενείς των μαθητών μας.