Το θεατρικό «Η Οδύσσεια της Διατροφής» από τον όμιλο Θεάτρου του 2ου Γυμνασίου Φλώρινας

Ο Όμιλος Θεάτρου του 2ου Γυμνασίου Φλώρινας, την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023, παρουσίασε, στην αίθουσα του Δήμου, το θεατρικό «Η Οδύσσεια της Διατροφής».

Ο Όμιλος αποτελείται από 12 μαθητές του τμήματος Α4, που με τη συνεργασία και των υπόλοιπων συμμαθητών από το τμήμα αυτό, ετοίμασαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς το συγκεκριμένο θεατρικό. Υπεύθυνη του ομίλου και συντονίστρια της δράσης είναι η καθηγήτρια της Οικιακής Οικονομίας, κ. Ρίζου Ευανθία.

Η έμπνευση και η ιδέα προέκυψαν από τη διεξοδική αναφορά σε θέματα Διατροφής, τόσο στο μάθημα της Οικιακής Οικονομίας όσο και στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων.

Στα πλαίσια λοιπόν του ανοίγματος του σχολείου στην κοινωνία και θέλοντας να παρουσιάσουν οι μαθητές τον κόπο τους, οργανώθηκε αυτή η εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν οι μαθητές του σχολείου, γονείς, συγγενείς, φίλοι των παιδιών αλλά και επίσημοι προσκεκλημένοι.

Η επιτυχία που είχε η παρουσίαση αποτελεί κίνητρο για τους μαθητές αλλά και για τους καθηγητές ώστε να επαναληφθούν παρόμοιες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Για λογαριασμό του Συλλόγου Διδασκόντων

Ο Διευθυντής

Αναστάσιος Μπατμάς