Συλλυπητήριο μήνυμα των Αποφοίτων του Γυμνασίου Αρρένων Φλώρινας 1967-1973, για την εκδημία του Λάζαρου Μιχαηλίδη

Οι απόφοιτοι του  Γυμνασίου Αρρένων Φλώρινας 1967-1973, με μεγάλη θλίψη και βαθιά λύπη μάθαμε την είδηση του απροσδόκητου θανάτου του αγαπητού μας φίλου και συμμαθητή Λάζαρου Μιχαηλίδη.  Εκφράζουμε τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια στην σύζυγό του Δέσποινα τα παιδιά του, Ελένη και Χρήστο με τις οικογένειές τους και όλους τους συγγενείς.

Ο θάνατος του αφήνει ένα μεγάλο κενό στις καρδιές μας, αλλά κυρίως στη δική τους ζωή.

Ο Λάζαρος ήταν πραγματικά ένας από τους πιο αγαπημένους συμμαθητές μας, ο οποίος θα μείνει αξέχαστος στην μνήμη μας για τον πράο χαρακτήρα του και τη θετική του παρουσία. Οι στιγμές που μοιραζόμασταν μαζί του θα μας συντροφεύουν για πάντα.

Μόλις πριν από λίγο καιρό είχαμε την χαρά να συναντηθούμε οι φίλοι και συμμαθητές του, από όπου και η φωτογραφία!

Σαν αντιπροσωπεία των συμμαθητών, συμπαραστεκόμενοι στην απέραντη οδύνη τους, αποφασίσαμε να παραστούμε, φυσικά ή νοητά, στο τελευταίο ταξίδι του Λαζάρου, προκειμένου να τον αποχαιρετήσουμε και να τιμήσουμε τη μνήμη του με τον τρόπο που του αξίζει.

Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του, με την επιπρόσθετη ευχή, να έχουν την δύναμη και κουράγιο να αντέξουν την απουσία του με τις καλύτερες αναμνήσεις, αλλά και τις φωτεινότερες στιγμές από την ζωή του και την χαρά και το καμάρι που ένιωθε για εσάς τα παιδιά του αλλά και τα εγγόνια του!

Με ιδιαίτερη θλίψη,

Εκ μέρους των συμμαθητών του Γυμνασίου Αρρένων Φλώρινας 1967-1973

Ο κοντοχωριανός,

Ο συμμαθητής

Ο φίλος,

Στράτος Βασιλόπουλος

Υ.Γ.: Στην φωτογραφία ο Λάζαρος είναι με την πράσινη μπλούζα