Συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Φλώρινας για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, -76,4- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -1- ζυγαριά ακριβείας κ.α. 

Συνελήφθη την 19-09-2023 το βράδυ σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου της ιδίας Υπηρεσίας,  21χρονος ημεδαπός, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, την 19-09-2023 το βράδυ εντοπίστηκε σε περιοχή της Φλώρινας, να κινείται Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 21χρονο, ο οποίος αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, απέρριψε στο έδαφος μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε -0,4- γραμμάρια μεικτού βάρους ακατέργαστης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από προαναφερόμενους αστυνομικούς σε εγκαταλελειμμένη οικία, ιδιοκτησίας συγγενικού του προσώπου, σε περιοχή της Φλώρινας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -76- γραμμάρια μεικτού βάρους ακατέργαστης κάνναβης, -1- ζυγαριά ακριβείας και -1- τρίφτης κάνναβης.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -20- γραμμάρια μεικτού βάρους, άγνωστης ουσίας, πιθανόν αμφεταμίνης και -106- γραμμάρια λευκής σκόνης που χρησιμοποιείται ως ουσία πρόσμιξης, η σύσταση των οποίων ερευνάται.

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.