Άξια συγχαρητηρίων η πρωτοβουλία Δήμου Φλώρινας και Διεύθυνσης Δασών

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΞΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ

 Το πρόβλημα της θέρμανσης είναι το σημαντικότερο όλων σε μια οικογένεια. Κυρίως όταν αυτή ζει στη Φλώρινα.

Η κάθε μορφής ενέργεια, πετρέλαιο, ξύλα, ρεύμα πήρε την  ανηφόρα και δεν λέει να σταματήσει. Κάθε δε συμβολή στη μείωση του κόστους θέρμανσης αποτελεί ανακούφιση στον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Φέτος για πρώτη φορά, η πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Δασών και του Δήμου Φλώρινας  για την συλλογή καυσοξύλων, χαιρετίστηκε με ικανοποίηση από τους Φλωρινιώτες.

Ο προϊστάμενος του Δασαρχείου κ. Παπαϊωάννου Παναγιώτης σε συνεργασία με το δήμο Φλώρινας ,  άνοιξε την πύλη του εκτροφείου θηραμάτων του λόφου του Αγ. Παντελεήμονα, για να μπορέσουν οι πολίτες του Νομού μας να προμηθευτούν δωρεάν ξύλα.

Δεν ήταν λίγοι οι συμπολίτες μας που έσπευσαν στο  εκτροφείο για την συλλογή ξύλων για θέρμανση, σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες, χωρίς να διαταραχθεί το περιβάλλον.

Να επισημάνουμε πως αξίζουν  θερμά συγχαρητήρια  στους  δασοφύλακες, Σακουλέβα  Δημήτριο , Παπαδόπουλο  Σταύρο  και Κυριακίδη  Εμμανουήλ,  για την αμέριστη βοήθεια κι εξυπηρέτηση  των πολιτών.

Με την πρωτοβουλία αυτή η Διεύθυνση Δασών και ο Δήμος Φλώρινας πέτυχαν δύο σκοπούς. Από τη μια να βοηθήσουν οικογένειες στο ζήτημα της θέρμανσης κι από την άλλη να καθαριστεί το έδαφος από ξερά δέντρα και κλαδιά, του μοναδικού πνεύμονα πρασίνου της πόλης μας.

Κι επειδή η συμμετοχή των πολιτών ήταν μεγάλη, ο  προϊστάμενος  της Διεύθυνσης Δασών, δεσμεύτηκε για του χρόνου να έχουμε καλύτερη  οργάνωση κι εξυπηρέτηση του κοινού.