Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας υιοθέτησαν δύο λύγκες

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την υιοθεσία της Όμα και της κόρης της Πούμα. Η Όμα και η Πούμα είναι δύο λύγκες που φιλοξενούνται στο Κέντρο Προστασίας Λύκου και Λύγκα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Με την υιοθεσία καλύπτεται μέρος της διατροφής τους για έναν χρόνο. Οι δύο λύγκες κατασχέθηκαν από παράνομο εκτροφέα στη Λιθουανία και τώρα ζουν απολαμβάνοντας την ελευθερία τους στις εγκαταστάσεις του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στην Αγραπιδιά.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα της υιοθεσίας έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+  “Δύο έθνη, μια φύση – Two nations, one nature” που υλοποιεί το 3ο Γυμνάσιο Φλώρινας σε συνεργασία με το Δημόσιο Σχολείο του Wiesbaden της Γερμανίας Wilhelm-Heinrich-von-Riehl-Schule και έχει ως στόχο να υποστηρίξει έμπρακτα το έργο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ για την προστασία της άγριας ζωής και των ορεινών οικοσυστημάτων στην Ελλάδα.

Ο υπεύθυνος του προγράμματος            Η Διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου  Φλώρινας  Μπατμάς Αναστάσιος                                Καραγιάννη Χριστίνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ