Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Βασίλη Βράγκου

Σας παρουσιάζουμε τον κ. Βασίλειο Βράγκο, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Βασίλης Βράγκος γεννήθηκε στο Τρίβουνο Φλώρινας το 1968. Κατοικεί μόνιμα στη Φλώρινα, είναι παντρεμένος με την Βικτωρία Βράγκου και είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Είναι κάτοχος πτυχίου μηχανολόγου αυτοκινήτων της σχολής μαθητείας του ΟΑΕΔ.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά την τελευταία δεκαετία με την εμπορία δασικών προϊόντων ως πρόεδρος του Αναγκαστικού Δασικού Συνεταιρισμού Δασοκτημόνων Καλογερίτσας – Τριβούνου.

Είναι άνθρωπος διορατικός, δημιουργικός και ανήσυχος, με κύριο μέλημα του την πρόοδο και την ευημερία της περιοχής. Εκθέτει τον εαυτό του στη κρίση των συμπολιτών του, προκειμένου να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις στην ανάπτυξη και ευημερία των κατοίκων του Δήμου μας.

Αποφάσισε να συστρατευτεί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Βοσκόπουλο για να βοηθήσει κι αυτός στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της  περιοχής, λόγω των ελάχιστων ευκαιριών εργασίας στο νομό μας, καθώς, επίσης, και στην ανάδειξη του τόπου μας ως ενός δημοφιλή αγροτουριστικού προορισμού.