Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Νικολάου Ιωακειμίδη

Σας παρουσιάζουμε τον κ. Νίκο Ιωακειμίδη, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Νίκος Ιωακειμίδης του Σπυρίδωνα γεννήθηκε το 1992, μεγάλωσε στη Φλώρινα και αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Φλώρινας.

Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2010, από όπου και αποφοίτησε επιτυχώς, ενώ σήμερα είναι υποψήφιος Διδάκτορας στην ίδια Σχολή. Κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και στη Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων.

Από το 2017 επέστρεψε στη Φλώρινα που αγαπά και προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, στην ειδικότητα της Καρδιολογίας. Εκπλήρωσε το αγροτικό του (ιατρική υπηρεσία υπαίθρου) στις κοινότητες Παπαγιάννη, Ιτέας, Μεσοχωρίου, Τριποτάμου, Μαρίνας και Μεσοκάμπου. Είναι εκλεγμένο μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου και εκλεγμένος εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Φλώρινας στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Ενότητα – Συνεργασία» στις Δημοτικές Εκλογές του 2019. Εκπροσωπεί επάξια τους συνδημότες του και τη νέα γενιά, συμμετέχοντας με ουσιαστικές προτάσεις και παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, που, δυστυχώς, δεν υλοποιήθηκαν από την παρούσα δημοτική αρχή. Είναι τακτικό μέλος της επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου.

Διαθέτει εμπειρία, γνώση, όραμα και ελπίδα για το μέλλον της Φλώρινας που αγαπάμε.