Γιάννης Αντωνιάδης: Το μεγαλύτερο συγκριτικό πλεονέκτημα της Φλώρινας είναι οι κάτοικοί της

«Το μεγαλύτερο συγκριτικό πλεονέκτημα αυτού του νομού, αυτού του τόπου, είναι οι κάτοικοι.  Η Φλώρινα έχει υπέροχους ανθρώπους, φιλόξενους, εργατικούς τίμιους ικανούς. Αυτό είναι το μεγαλύτερο συγκριτικό πλεονέκτημα του», τόνισε στη συνέντευξη του στις 31 Μαΐου 2023, την  πρώτη μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 στις οποίες απέτυχε να εκλεγεί.

Κι αυτό δείχνει το πάθος του γι τους ανθρώπους της Φλώρινας και την περιοχή τους.

Ο κ. Αντωνιάδης κάλεσε τους συμπατριώτες του ενωμένοι να ψηφίσουν ΝΕΑ Δημοκρατία για να μην μπει ο τόπος σε περιπέτειες. «Καλώ  όλους τους συμπατριώτες μου ενωμένοι να δώσουμε τον αγώνα να ψηφίσουν και να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία για να μην μπούμε σε περιπέτειες.    Όλοι μαζί ενωμένοι στηρίζουμε τη Νέα Δημοκρατία για να έχουμε μία αυτοδύναμη κυβέρνηση».

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

«Απευθύνω ένα θερμότατο ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους   τους συμπατριώτες μου, με τους οποίους  στις εκλογές της 21ης Μαΐου δώσαμε έναν αγώνα έντιμο και αξιοπρεπή για τη Φλώρινα που όλοι αγαπάμε.

Ευχαριστώ τους πάντες από το Φαράγγι μέχρι και το Βροντερό  και από τη Νίκη μέχρι και στο Βαρικό . Σε όλους λοιπόν θερμές ευχαριστίες για αυτή τη στήριξη.

Αυτό το οποίο θα πω τώρα νομίζω ότι έχει και ιδιαίτερη αξία, στη συνέχεια πάρα πολλές φορές στις τοποθετήσεις μου έλεγα ότι η Φλώρινα έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα. Το μεγαλύτερο συγκριτικό πλεονέκτημα ήταν οι κάτοικοι της. Τότε θα μπορούσε κάποιος να πει ότι το λέω αυτό επειδή κερδίζουμε τώρα που χάσαμε λοιπόν το επαναλαμβάνω και λέω ότι το μεγαλύτερο συγκριτικό πλεονέκτημα αυτού του νομού, αυτού του τόπου, είναι οι κάτοικοι.  Η Φλώρινα έχει υπέροχους ανθρώπους, φιλόξενους, εργατικούς τίμιους ικανούς Αυτό είναι το μεγαλύτερο συγκριτικό πλεονέκτημα του.

Τους  ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια, για την εξαιρετική συνεργασία, για τη φιλοξενία, για τη φιλία τους.  Είναι ο τόπος τον οποίον αγαπάμε, είναι ο τόπος για τον οποίον αξίζει κάποιος νάρθει να ζήσει εδώ, είναι ο τόπος για τον οποίον αξίζει να κάνει κάποιος θυσίες.

Είμαστε εδώ είμαστε παρόντες, είμαστε δυνατοί, όλοι μαζί συνεχίζουμε για αυτό τον τόπο που του αξίζει, για μία καλύτερη Φλώρινα. Για να πάει μπροστά  η Φλώρινα, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε να μπορούν να ζήσουν είναι η παιδεία μας. Αυτά  ως προς τις εκλογές της 21ης Μαΐου πάμε τώρα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Η Νέα Δημοκρατία σε όλη τη χώρα κατάφερε   μία συντριπτική νίκη. Ο λαός στήριξε τη Νέα Δημοκρατία, στήριξε τη σιγουριά και την ασφάλεια, την  ανάπτυξη και την ευημερία και το πολύ και πλούσιο έργο  το οποίο παρήγαγε στα τέσσερα χρόνια.  Από τη μία λοιπόν επιβράβευσε   το έργο και τη σιγουριά και την ανάπτυξη και όλα αυτά τα οποία είπαν και από την άλλη  καταψήφισε τον  ΣΥΡΙΖΑ, το λαϊκισμό τη δημαγωγία, την ισοπέδωση. Όλα αυτά λοιπόν φέρανε ένα τεράστιο ένα πολύ μεγάλο ποσοστό για τη Νέα Δημοκρατία. Κι όπως είπε ο Πρωθυπουργός πρέπει  να γεμίσουμε την κάλπη  εφόσον θέλουμε ο τόπος αυτός να μην πέσει σε περιπέτειες και να συνεχιστεί αυτό το δημιουργικό έργο της Νέας Δημοκρατίας .

Η Νέα Δημοκρατία θα πάρει αυτοδυναμία. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε την αντιπολίτευση και αναφέρομαι στη μείζονα αντιπολίτευση να μην ενδιαφέρεται για αυτοδύναμη κυβέρνηση  όπως η Νέα Δημοκρατία, την οποία η αυτοδυναμία στην θέλει όχι για αλαζονεία αλλά για να κυβερνήσει και από την άλλη βλέπω και το ΠΑΣΟΚ το οποίο είχε χάσει τον προσανατολισμό του, γιατί ο σκοπός του είναι να κυβερνήσουν οι άλλοι  και θέτει ως πρώτο στόχο πώς θα μπορέσει να ηγεμονεύσει στον κεντροαριστερό χώρο.  Άρα λοιπόν η μόνη επιλογή αυτή τη στιγμή είναι η Νέα Δημοκρατία, η οποία θα εφαρμόσει το πρόγραμμα της και θα συνεχίσει τις τομές, τις μεταρρυθμίσεις και θα δώσει μία καλύτερη πλέον κυβέρνηση, γιατί αυτός είναι ο στόχος, με αυξήσεις μισθών, συντάξεων, παρέμβαση στην παιδεία και στην υγεία. Θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής για όλους τους Έλληνες .

Καλώ  όλους τους συμπατριώτες μου ενωμένοι να δώσουμε τον αγώνα να ψηφίσουν και να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία για να μην μπούμε σε περιπέτειες.    Όλοι μαζί ενωμένοι στηρίζουμε τη Νέα Δημοκρατία για να έχουμε μία αυτοδύναμη κυβέρνηση».

Σας ευχαριστώ