Γιάννης Στρατάκης: Προσπάθεια χειραγώγησης των Πολιτών και οι Μουσαντένιες Δημοσκοπήσεις της Ιστοσελίδας Αυτοδιοίκηση

Προσπάθεια χειραγώγησης των Πολιτών και οι Μουσαντένιες Δημοσκοπήσεις της Ιστοσελίδας ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ (aftodioikisi.gr)

Μόλις δύο μέρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Αμανατίδη για την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας στις 27/7/23 η παραπάνω ιστοσελίδα δημοσίευσε δημοσκόπηση με ποσοστα:
Αμανατίδης 47,06%, Ζεμπιλιάδου 22,66%, Κασαπίδης 19,63%.
Και τώρα ξαναχτυπά με νέα δημοσκόπηση που επίσης δεν τηρεί τις απαιτούμενες προδιαγραφές δίνοντας ποσοστά: Αμανατίδης 34,6%, Ζεμπιλιάδου 14,2%, Κασαπίδης 25,1% .
Για τη πρώτη δημοσκόπηση των 36 ωρών ( τόσος χρόνος μεσολάβησε από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Αμανατίδη και τη δημοσιοποίηση της  πρώτης δημοσκόπησης) στάλθηκε από τον γράφοντα πρός ΣΕΔΕΑ( Σύλλογο Εταιρειών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγορας) αναφορά με ημερομηνία 25-8-2023,  που επισυνάπτεται. Ο ΣΕΔΕΑ απάντησε με έγγραφό του με ημερ. 29-9-2023 το οποίο επίσης επισυνάπτεται.
Τώρα ποιά σχέση έχουν οι παραπάνω κατα παραγγελία “μουσαντένιες ” δημοσκοπήσεις που σύμφωνα με το έγγραφο του ΣΕΔΕΑ πρέπει να τηρούν συγκεκριμένους κανόνες και προδιαγραφές, με την δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας την 1-10-23 της έγκριτης εταιρείας Metron Analysis, μπορεί να το αντιληφθεί ο καθένας μη χειραγωγούμενος πολίτης.
Και για να μην υπάρχουν αμφισβητήσεις δίνω στην δημοσιότητα την αναφορά μου και την απάντηση που πήρα από τον ΣΕΔΕΑ  και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του!