Γιώργος Αμανατίδης «Συμμαχία για την Ανάπτυξη»: Κοινός ο στόχος που όπως αποδείχτηκε έχουν ενστερνιστεί οι πολίτες

Γιώργος Αμανατίδης «Συμμαχία για την Ανάπτυξη»: Κοινός ο στόχος που όπως αποδείχτηκε έχουν ενστερνιστεί οι πολίτες – Μήνυμα νίκης από τους 88 υποψηφίους

Με ένα μεγάλο ευχαριστώ υποδέχτηκε χθες βράδυ ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης το σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες. «Η νίκη στην εκλογική διαδικασία της περασμένης Κυριακής επιβεβαίωσε ότι οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας  θέλουν και διεκδικούν η Περιφέρειά μας να βαδίσει σε έναν νέο δρόμο με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Η προσπάθεια είναι συλλογική και διαπνέει το σύνολο του συνδυασμού μας. Όπως συλλογικά πορευθήκαμε σε αυτό το δύσκολο και πιεστικό περιβάλλον έτσι θα εργαστούμε μαζί με τους ΔυτικοΜακεδόνες για ένα καλύτερο και δημιουργικό μέλλον. Οι πολίτες μας εμπιστεύτηκαν, έχουν ενστερνιστεί τον κοινό στόχο μας και θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους με ακόμη πιο δυναμικό τρόπο» τόνισε ο κ. Αμανατίδης.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού έστειλαν μήνυμα νίκης για το αποτέλεσμα της Κυριακής εκφράζοντας την πεποίθησή τους για την αλλαγή σελίδας που θα φέρει προοπτική και ελπίδα στον τόπο.

 

  • Συμμαχία για την Ανάπτυξη
  • Γραφείο Τύπου 10/10