Γιώργος Στεργίου: Η Πρέσπα διάλεξε το δρόμο για το μέλλον

Την περασμένη Κυριακή οι πολίτες της Πρέσπας προσήλθαν μαζικά στις κάλπες και δήλωσαν την επιθυμία τους για το μέλλον του τόπου μας.

Η νίκη του συνδυασμού μας στις εκλογές, ανήκει σε όσους πιστεύουν στις δυνατότητες της κοινωνίας μας να ευημερήσει στον ευλογημένο αυτό τόπο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά, καθώς και την αφοσιωμένη ομάδα των υποψηφίων και των υποστηρικτών του συνδυασμού “Πρέσπα, το μέλλον μας”, που εργάστηκαν ακούραστα όλο αυτό το διάστημα για το κοινό μας όραμα.

Σε αυτές τις εκλογές κρίθηκε οριστικά η επιλογή της διαδρομής που θα οδηγήσει στο μέλλον της Πρέσπας. Οι κορώνες, τα ψεματα, η πολιτική του εντυπωσιασμού άνευ ουσίας, εξοστρακίστηκαν με την ψήφο των πολιτών στο παρελθόν, εκεί όπου ανήκουν.

Προχωράμε στην επόμενη μέρα με σχέδιο και όνειρα, συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασισμένοι να φανούμε άξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείξατε.

Επιλέξαμε μια προεκλογική εκστρατεία ήπιων τόνων, με κεντρικό άξονα το πρόγραμμά μας, αποφύγαμε τη συμμετοχή σε καβγάδες, μέχρι που κατηγορηθήκαμε ότι αποφεύγουμε τον διάλογο. Προσωπικά είμαι περήφανος που κρατήσαμε τον πήχη ψηλά και αποφύγαμε τους καυγάδες και ελπίζω ότι, θα συνεχίσουμε να συζητούμε στο πλαίσιο της δημοκρατίας και του πολιτισμού.

Το μήνυμα των εκλογών ήταν σαφές: με έργα και συνεργασία θα υλοποιήσουμε το όραμά μας για την Πρέσπα. Χωρίς εκδικητικότητα και διακρίσεις, αξιοποιώντας όλες μας τις δυνάμεις, με τους νέους μπροστά.

Κερδίσαμε αυτόν τον αγώνα με συλλογική δουλειά και θα παραμείνουμε ενωμένοι, με σεβασμό στον πολίτη και γνώμονα το κοινό καλό.

Δεσμεύομαι ότι θα είμαι Δήμαρχος όλων των Πρεσπιωτών και ότι οι πόρτες του Δημαρχείου θα είναι ανοιχτές σε όλους τους πολίτες.

Ευχαριστώ πολύ όσους μας στήριξαν και καλώ όσους δεν ήταν μαζί μας, να συνεργαστούμε για το καλό όλων μας!

Γιώργος Στεργίου, επικεφαλής του συνδυασμού “Πρέσπα, το μέλλον μας”