Γ. Κασαπίδης: Στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό για να διασφαλίσουμε την απασχόληση και την ευημερία στη Δυτική Μακεδονία

Την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφερειακής Αρχής στον αγροτικό κόσμο και τη στήριξη στο τουριστικό προϊόν της Δυτικής Μακεδονίας, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Κασαπίδης, κατά τη περιοδεία του στο Δήμο Πρεσπών, την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο κ. Κασαπίδης συνοδευόμενος από τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας» επισκέφθηκε τις Τοπικές Κοινότητές Κρυσταλλοπηγής, Αγίου Γερμανού και ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Τοπική Κοινότητα Λαιμού, όπου και έγινε η παρουσίαση των Υποψήφιων του Συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας», στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αναφερόμενος ο κ. Κασαπίδης στα έργα υποδομών με προτεραιότητα στις εγγειοδιαρθρωτικές παρεμβάσεις, στις αγροτικές οδοποιίες και στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, όπως η  Αποκατάσταση – Ανάδειξη Μνημείων Ασκητισμού Πρεσπών, η Κατασκευή Δικτύου Μονοπατιών Δήμου Πρεσπών που υλοποιούνται και βρίσκονται σε εξέλιξη, σημείωσε πως: «Στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό για να διασφαλίσουμε την απασχόληση και την ευημερία στη Δυτική Μακεδονία».